30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Taraftarlardan Trabzon'a destek

Ligde zor günler geçiren Trabzonspor'a en büyük desteği yine bordo-mavili taraftarlar veriyor.

Turkcell Süper Lig'de peş peşe alınan Denizlispor, Galatasaray ve Gençlerbirliği mağlubiyetleriyle 3 puana hasret kalan ve ligde kötü günler geçiren Trabzonspor'a en büyük destek yine taraftardan geldi. Trabzonspor'un aldığı sonuçlarla büyük üzüntü yaşayan taraftar, buna rağmen takımına sahip çıkarak destek olmayı sürdürdü. Bordo-mavili taraftarlar, son olarak önümüzdeki hafta Gaziantepspor'la karşılaşacak takımlarını idmanda yalnız bırakmadı. Ersun Yanal yönetiminde yapılan çalışmayı izleyen yaklaşık 350 kişilik taraftar grubu, teknik heyete ve takıma moral verdi.

Trabzonlu Gençler Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Fındıkçı, Trabzonspor'un zor günler geçirdiğini belirterek, asıl taraftarlığın bu günlerde kendini göstereceğini söyledi. Fındıkçı, "İyi günde herkes buraya gelip takıma destek olabilir ama önemli olan kötü günlerde gelip takıma sahip çıkmaktır. Bizim bir tek Trabzonsporumuz var ve başka da Trabzonsporumuz yok. Bunu hep birlikte ayağa kaldırmalıyız. Oturup üzülmekle Trabzonspor'a bir faydamız olmaz. Herkes taşın altına eline koyarsa, Trabzonspor için bir şeyler yaparsa takımımız o zaman bizi mutlu eden sonuçları alır. Teknik heyet ve futbolcuların da bunun bilincinde olduklarına inanıyoruz" diye konuştu.

Trabzonspor'da önümüzdeki günlerde yapılacak kongre öncesi süreci yakından takip ettiklerini kaydeden Fındıkçı, gidişattan memnun olmadıklarını ve Trabzonspor'u huzura kavuşturacak bir yönetimin işbaşına gelmesini ümit ettiklerini ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2007 Perşembe 12:43:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?