5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Tekke tuzlu geldi

Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, Fatih Tekke transferi için Zenit Kulübü'nün 6 aylık dönem için istediği 2 milyon euroluk bonservis bedelinde indirim yapmasını beklediklerini söyledi. Golcü oyuncuyu kadrolarına katmayı çok istediklerini belirten Karaman, Fatih Tekke'nin de Bordo-mavili formayı çok özlediğini belirtti.

Trabzonspor yönetimi Fatih Tekke transferinde sona yaklaşıyor. Golcü oyuncuyu satış listesine koymasının ardından beklemeye başlayan Rus ekibinin bu hafta içinde bordo-mavili kulübün teklifini değerlendirerek karar vermesi bekleniyor. Trabzonspor'da forma giyme isteğini her fırsatta dile getiren Fatih Tekke'nin bu tavrına Rus yöneticiler de olumlu bakıyor. Trabzonspor yönetimi ise golcü oyuncu için belirlenen bonservis rakamında indirim yapılmasını bekliyor.

Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, Fatih Tekke ile uzun dönemden beri görüştüklerini belirterek, "Fatih Tekke ile irtibatımızı hiç kesmedik. Sürekli görüşüyoruz. Çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Formasını çok özlediğini söylüyor. Bizde onu kadromuza katmak istiyoruz ama bu işin bir bedeli var. 6 aylık bir dönem için kulübünün istediği 2 milyon euroluk bir bonservis bedeli var. O bize fazla gelen bir rakam o rakamı düşürmeye çalışıyoruz. Rus kulübünün buna olumlu bakacağına inanıyorum. Bizde bir an önce Fatih Tekke'yi kadromuza katmış oluruz" dedi.

Her oyuncu kendi değerini bulduğu zaman transferi yapılabilir diyen Karaman, "Trabzonspor oyuncu gönderebilir. Oyuncuda alabilir. Bu transfer dönemlerinde Gökhan Ünal'ın isminin geçmesi kadar doğal bir hadise yok. Oyuncularımızla ilgilenen kulüpler var ise bu işlerde izlenen bir yol vardı. Bu takip edilir ve gereği yapılır. Trabzonspor kadrosundan ayrılmak isteyen arkadaşlarımız olabilir. Bizimde kadromuza katmak istediğimiz oyuncular olabilir. Bu transfer dönemleri bunun için var" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2009 Pazar 12:24:03
Güncelleme :27 Aralık 2009 Pazar 23:28:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?