30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Tekke'nin cipinin camını kırdılar

Trabzonspor'dan sezon başında Rusya'nın Zenit takımına transfer olan Milli futbolcu Fatih Tekke'ye ait cipin arka bagaj camı, dün kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kırıldı. 

Edinilen bilgiye göre, milli futbolcu Fatih Tekke'ye ait olan ve eşi Müge Tekke tarafından kullanılan 06 FT 610 plakalı KİA Sorento marka siyah cipin arka bagaj camı, dün saat 17.00 sıralarında Karşıyaka Mahallesi 3 Nolu Sokak Yılmaz Apartmanı önünde park halinde olduğu sırada kırıldı. Olay sonrası polise şikayetçi olan Müge Tekke, bu olayın öncesinde de evinin telefonla rahatsız edildiğini ve bununla bağlantılı olabileceği bilgisini verdi. Tekke'nin şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Trabzon'da 30 Ocak 2005 gecesi Trabzonsporlu milli futbolcular Fatih Tekke ve eşi Müge Tekke'nin otomobilleri ve söz konusu cip, Gökdeniz Karadeniz'in eşi Serra Karadeniz'in otomobil ve işyeri kurşunlanmıştı. Kurşunlama olayını gerçekleştirdikleri iddiasıyla yakalanarak tutuklanan şahıslar Hakan Süleyman, Fatih Bulut ve Erdem Kılıç'ın Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki yargılanmaları sürüyor.
iha
Yayın Tarihi : 28 Mart 2007 Çarşamba 14:23:54
Güncelleme :28 Mart 2007 Çarşamba 16:28:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?