4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Teknik direktör 48 saate belli

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, teknik direktör sorununu 48 saat içinde çözeceklerini ve ardından da arka arkaya transfer bombalarını patlatacaklarını söyledi. 

Trabzonspor'un transferde yavaş davrandığı şeklindeki yorumların doğru olmadığını ifade eden Kafkas, henüz hiçbir şeyde geç kalınmadığını ve çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti. Trabzonspor'un yeni teknik direktörünün 48 saat içinde belirleneceğini belirten Kafkas, bu ismi yönetim kurulunda alınan karar gereği Kulüp Başkanı Nuri Albayrak'ın açıklayacağının altını çizdi.
Yeni teknik direktörün belirlenmesinin ardından sıranın futbolcu transferlerine geleceğini belirten Kafkas, "Transferde geç kalmış değiliz. Ön protokol yaptığımız futbolcular var. Arka arkaya transferde bombaları patlatacağız. Bu yönde taraftarımız rahat olsun. Hiçbir şeyde geç kalmış değiliz" diye konuştu. 

Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Akın'ın transfer edilmesinin de Teknik Direktör Jean Tigana'nın bu oyuncuyla ilgili kararına bağlı olduğunu dile getiren Kafkas, İbrahim Akın'ın serbest bırakılması durumunda mutlaka Trabzonspor forması giyeceğini vurguladı.
Beşiktaş'ın Kolombiyalı eski kalecisi Cordoba ile ilgilenmediklerini kaydeden Kafkas, "Aksine Cordoba bize mesaj gönderdi. Türkiye'de çok haksızlığa uğradığını, hırslı olduğunu ve Trabzonspor'da oynamak istediğini bize iletti. Ancak biz Cordoba'yı düşünmüyoruz" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2006 Salı 11:34:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?