5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Temiz okullara beyaz bayrak

TRABZON'DA TEMİZLİKTE ÖRNEK OKULLARA BEYAZ BAYRAK

Trabzon'da, çevre bilincini geliştirmek amacıyla uygulamaya koyulan proje kapsamında temizlikte örnek olan okullara beyaz bayrak verildi.

İl Sağlık Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çevre ve Sağlık İl Müdürlüğü'nün işbirliği çerçevesince geliştirilen proje kapsamında 5 okula beyaz bayrak verildi.

Konuyla ilgili olarak Yol İş Sendikası İlköğretim Okulu'nda düzenlenen beyaz bayrak töreninde yapılan konuşmalarda temiz çevre bilinci vurgulandı. Beyaz bayrağı, Milli Eğitim Müdür yardımcısı Ali Köse'nin elinden teslim alan Yol İş Sendikası İlköğretim Okul Müdürü Celal Sağır, beyaz bayrak ödülünü almanın gurur ve sevincini yaşadıklarını belirterek çevre temizliğinin önemine değindi.

Sağır, temiz çevre bilincine yönelik yapılan projelere her kesimin destek çıkması gerektiğinin altını çizerken, Milli Eğitim Müdür yardımcısı Ali Köse de, toplum sağlığını koruma ve geliştirme, yaşam kalitesini yükseltmede çevre temizliğin çok önemli olduğunu belirtti.

Köse, proje kapsamında Trabzon'da 5 okula beyaz bayrak ödülü verdiklerini sözlerine ekledi.

Öte yandan İmam Hatip Lisesi, Çimenli iİköğretim Okulu, Temel Yaşar Çoruh İlköğretim Okulu ve Özel Nesrin Cirav Ana Okulu'na beyaz bayrak verildi.

TRABZON'DA TEMİZLİKTE ÖRNEK OKULLARA BEYAZ BAYRAK
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2009 Cuma 14:14:00
Güncelleme :9 Ekim 2009 Cuma 15:31:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?