30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

TFF 2. Lig 4. Grup'ta olaylı maç

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yer alan Erzincanspor ile Akçaabat Sebatspor arasında Erzincan'da oynanan maçta ve sonrasında olaylar çıktı.


Erzincanspor'un 90 artı 4. dakikada attığı golün karşılaşmanın orta hakemi tarafından geçerli sayılmaması üzerine karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte ortalık karıştı. Bazı yöneticiler maçın ardından soyunma odasına girerken, polislerle aralarında tartışma başladı.

Yaşanan tartışma arbedeye dönüştü. Araya giren bir Erzincanspor yöneticisi ve bazı görevliler tarafından olay büyümeden önlendi. Yaşanan olayda yaralanan olmazken, protokol tribününün önünde taraftar ile polis arasında yaşanan arbedede bazı polis memurlarının silahlarına davranması dikkat çekti.


Maç sonrasında bir açıklama yapan Erzincanspor Basın Sözcüsü Semih Peker, müsabakanın ardından soyunma odasına giderek futbolculara moral vermek isteyen Erzincansporlu yöneticilerin, emniyet ekiplerinin saldırısına uğradığını ileri sürdü. Peker, "Maçın uzatma dakikasında Erzincanspor'un attığı nizami golün, hakem tarafından geçerli sayılmaması üzerine, sinirleri gergin olan futbolcuları sakinleştirmek için soyunma odasına gitmek isteyen bazı yöneticilerimiz, hak etmedikleri şekilde emniyet ekiplerinin
cop ve yumruklarına maruz kaldı. Boyunlarında yönetici akreditasyon kartları olmasına rağmen polis tarafından darp edilen yöneticilerimize yapılan bu hareket, camiamızı derinden üzmüştür. Stadyum dışında ise bir emniyet görevlisinin taraftar grubunun karşısında elini silahına atması bizleri hayrete düşürmüştür. İlimizin değerli emniyet müdürünün yaşanan bu tür istenmeyen olaylar karşısında görevli personeli uyarmasını bekliyoruz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2007 Perşembe 20:20:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?