5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Tjikuzu şoku

Ligin 3. haftasından bu yana forma giyemeyen Namibyalı oyuncunun Hepatit B olduğu ve bu yüzden oynayamadığı öğrenildi

Trabzonspor’un sezon başında kadrosuna kattığı ancak ligin 3. haftasından bu yana yararlanamadığı Namibyalı oyuncusu Razundara Tjikuzu’da Hepatit B çıktığı ve bu yüzden oynayamadığı öğrenildi.

Milli Takım’dan geç döndüğü için ağır para cezasına çarptırılan, hatta bu nedenle takımda yer bulamadığı ileri sürülen 30 yaşındaki tecrübeli oyuncunun uzun süredir bu rahatsızlığı nedeniyle formasından uzak kaldığı bildirildi.

Yaklaşık bir haftadır tesislere bile gelemeyen Tjikuzu’nun tedavisine devam edildiği belirtildi. Doktorların bu aşamada futbol oynamasına izin vermediği Namibyalı oyuncunun durumunun bordo-mavili kulüpte şok etkisi yarattığı ifade edildi.

Son umut Alanzinho
Bu arada Trabzonspor’un yarın deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçı öncesi futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlendi. Bordo-mavili oyuncular, formayı kapabilmek için kıyasıya bir rekabete girdiler. Hugo Broos’un Giray’ı Song’un, Ferhat’ı Cale’nin, Alanzinho’nun ise Gabric’in yerine ilk 11’e sahaya sürebileceği bildirildi. Belçikalı çalıştırıcının son olarak düzenlediği basın toplantısında, “Şu anki sistemimde ona yer yok“ dediği Alanzinho, antrenmanlardaki istekli tavrıyla yeniden Broos’un gözüne girmeyi başardı.
 

Milliyet
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 13:42:02
Güncelleme :21 Kasım 2009 Cumartesi 09:34:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?