2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Trabzan Teknik Direktörü Doğan ile Basın mensupları arasında gerginlik yaşandı

Trabzonspor’un sabah antrenmanını takip eden basın mensuplarının bir kısmının idman sahasında, bir kısmının da saha dışında görev yapmasına sinirlenen Teknik Direktör Ziya Doğan, basın mensuplarına bağırdı. Basın mensupları Ziya Doğan’ın tepkisi üzerine toplu olarak sahadan ayrıldı.


Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda basın mensupları, Teknik Direktör Ziya Doğan’a güneş nedeniyle sağlıklı çekim yapamadıklarını belirterek, yerlerini değiştirmek istediklerini söylediler. Basın mensuplarının yerlerini değiştirmelerine izin veren Doğan, basın mensuplarından kendilerine gösterilen yerde çekim yapmalarını istedi.

Bu sırada bazı muhabirlerin tel örgüler dışında bulunduğunu gören ve bu muhabirlerin "Hocam bugün çok sinirlisiniz" sözlerine sinirlenen Doğan, saha içindeki bir basın mensubuna, "Ne biçim organizasyon yapıyorsunuz. Çıkartın bunu dışarı" diye bağırdı. Bunun üzerine diğer basın mensupları da duruma tepki göstererek, sahadan çıkarak az sayıda taraftarla birlikte tribünlerden çalışmayı izlediler. Doğan’ın tepkisine futbolcuların da şaşırdığı dikkat çekti.
Kondisyon ağırlıklı geçen çalışmaya sakatlığı nedeniyle salonda çalışan Erdinç katılmadı.

iha-trabzon
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2004 Cuma 12:29:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?