1
Mayıs
2024
Çarşamba
TRABZON

Trabzon, İstanbul'a aktı

İstanbul’da pazar günü Galatasaray ile oynayacak takımlarına destek olmak için Trabzonsporlu taraftarlar bugün otobüsle İstanbul’a gitti.

Pazar günü Ali Sami Yen Stadyumu’nda Galatasaray ile zorlu bir derbiye çıkacak olan Trabzonspor, ligdeki beklentisine bu karşılaşma sonrası cevap bulacak. Şampiyonluk yolunda var olma yada olmama mücadelesi verecek olan Karadeniz temsilcisi taraftarının desteği ve morali ile sarı-kırmızıl takım karşısında galibiyet arayacak.

Galatasaray ile oynanacak olan zorlu karşılaşma öncesi Trabzonspor taraftarıda takımlarına destek vermek için karşılaşmaya 2 gün kala İstanbul’a hareket etti. Süsledikleri otobüslerle İstanbul’a hareket eden bordo-mavili taraftarlar, yarın uçakla İstanbul’a gidecek olan takımlarına Atatürk Havalimanı’nda muhteşem bir karşılama yapacak.

Trabzonspor Ts-67 Taraftarlar Derneği Başkanı Selim Doğan, Fair Play kuralları içerisinde takımlarını desteklemek için İstanbul’a gittiklerini belirterek, "Fair Play kuralları içersinde takımımızı destek vermek için İstanbul’a gidiyoruz. Takımımızın İstanbul’a gelişinde muhteşem bir karşılama yaparak takımımıza büyük bir moral vermek istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı yarın Atatürk Havalimanı’nda takımlarını karşılamayı bekliyoruz. Taraftarın desteği ile şampiyonluk umutlarını ve Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı garantilemek istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2005 Cuma 13:49:33
Güncelleme :10 Nisan 2005 Pazar 11:01:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?