2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Trabzon: Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde 'Yattara' Show vardı

Trabzonspor kaptanı Fatih Tekke ve Gineli oyuncu İbrahim Yattara, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde (KTÜ) düzenlenen Fakültelerarası Futbol Turnuvası’na katıldı.

Lega Organizasyon tarafından KTÜ’de 1 nolu halı sahada düzenlenen Fakültelerarası Futbol Turnuvası’nın açlışına katılan futbolcular, öğrenciler tarafından yoğun sevgi gösterileri ile karşılandılar. Yattara eşi Aminata ve oğlu Junior ile birlikte geldiği açılışta maçın başlama vuruşunu Fatih Tekke ile birlikte yaptı. Öğrencilerin ve taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaşan iki oyuncu bol bol fotoğraf çektirirken hayranlarına da imza dağttı. Trabzonspor’un Gineli oyuncusu İbrahim Yattara, gelen yoğun istek üzerine ise tezahüratlar eşliğinde kısa bir gösteri sundu.
Trabzonspor takım kaptanı Fatih Tekke, üniversite öğrencilerine, göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti. Futbolcular olarak taraftarlardan çok destek gördüklerini belirten Fatih Tekke, "Trabzonspor taraftarının desteği ile kesinlikle maçlara her zaman 1-0 galip başlıyoruz. Futbolda fanatizmi sahaya dökmek isteyenlere örnek olmalısınız, üniversite öğrencileri olarak çok önemli görevler üstlenmelisiniz. Hepinizi Hüseyin Avni Aker Stadyumu’na takımınızı desteklemeye bekliyoruz" dedi.

TRABZON-(İHA)
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2004 Perşembe 11:26:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?