2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Trabzon: Kayra 2004 konuklarına 'horonlu' karşılama...

Bu yıl 5.'si düzenlenen Karadeniz Yat Rallisi'ne (KAYRA 2004) katılan ve Karadeniz'deki sahil limanlarını ziyaret çerçevesinde Trabzon'da bulunan yatçılar için akşam bir kokteyl verildi.
Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri bahçesinde verilen kokteyle Trabzon Vali Vekili Erdoğan Aygenç, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ve Karadeniz Yat Rallisi'ne katılan yerli ve yabancı yatçıların yanısıra çok sayıda davetli katıldı.


Kokteylde konuşan Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, değişik ülkelere mensup yatçıları kültür ve turizm kenti Trabzon'da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, bu tür etkinliklerin Karadeniz yat turizminin gelişmesine katkıda bulunacağını söyledi.

Konuşmaların ardından Trabzon Vali Vekili Erdoğan Aygenç KAYRA 2004 Komodoru Teoman Arsay'a gecenin anısına bir hatıra plaketi verdi. Kokteyle katılan davetliler, Trabzon Belediye Bandosu'nun çaldığı müzikler eşliğinde eğlenirken, yabancı konukların horon ekipleriyle birlikte horon oynaması dikkat çekti.


Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri tarafından organize edilen ve bu yıl 5.'si düzenlenen Karadeniz Yat Rallisi'ne 40 yatçı katılıyor. 12 değişik ülke bayrağı ile temsil edilen yat filosu 22-25 Temmuz tarihleri arasında Trabzon'da kalacaklar ve burada yat rallisine katılacaklar.

iha-trabzon
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2004 Cuma 09:17:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?