5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzon 2011 sunumu yapıldı

TRABZON 2011 SUNUMU LİZBON’DA YAPILDI

Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Oyunları Genel Koordinatörü Nihat Doker, Portekiz’in başkenti Lizbon’da yapılan Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği’nin (EOC) Genel Kurul Toplantısı’nda oyunlarla ilgili yapılan hazırlıkları anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantıya Uluslararası Olimpiyat Komiteleri Birliği (IOC) Başkanı Dr. Jacques Rogge, IOC ve EOC yönetim kurulu üyeleri ve delegeler, bazı uluslararası spor federasyonlarının başkanları, gözlemciler ve medya temsilcilerinin yanı sıra Trabzon Delegasyonu olarak Uluslararası Oyunlar Baş Koordinatörü ve Başbakan Başdanışmanı Mehmet Atalay, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necati Tüysüz, Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanı Adnan Gül, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Togay Bayatlı ve Genel Sekreter Neşe Gündoğan ile 2011 Avrupa Gençlik Oyunları Genel Koordinatörü Nihat Doker katıldı.

Toplantının ilk gününde, gelecek yıllarda yapılacak yaz ve kış olimpiyatlarına ev sahipliği yapacak Vancouver, Londra, Sochi ve Rio şehirlerinin sunumları gerçekleştirildi.

Önümüzdeki yıllarda yapılacak Gençlik Olimpik Oyunları (YOG) ve Avrupa Gençlik Oyunları’na (EYOF) ev sahipliği yapacak şehirlerin ilerleme raporlarının sunulduğu toplantının ikinci gününde ise Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Oyunları Koordinatörü Nihat Doker, oyunlarla ilgili bir sunum gerçekleştirdi. EYOF Trabzon 2011 ile ilgili kısa bir film gösterisinin ardından Genel Koordinatör Nihat Doker, organizasyonda konaklama, ulaşım, medya, gönüllü programı, açılış ve kapanış törenleri hakkında bilgiler verdi.

Trabzon’da, 9 spor branşında yapılacak müsabakaların gerçekleştirilebileceği tesislerin mevcut olduğuna dikkat çeken Nihat Doker, bunun yanı sıra son derece modern yeni spor tesislerinin de inşasına başlandığını söyledi. Trabzon 2011 Gençlik Oyunlarıyla ilgili yapılan çalışmaların detaylı olarak yer aldığı ‘EYOF Trabzon 2011 İlerleme Raporu’ toplantıya katılanlara dağıtıldı.

Öte yandan 2009-2013 yılları arasında görev yapacak EOC Yürütme Kurulu üyeleri e belirlenirken, TMOK Başkanı Togay Bayatlı yeniden Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

TRABZON 2011 SUNUMU LİZBON’DA YAPILDI
TRABZON 2011 SUNUMU LİZBON’DA YAPILDI
TRABZON 2011 SUNUMU LİZBON’DA YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2009 Cumartesi 11:16:02
Güncelleme :5 Aralık 2009 Cumartesi 11:26:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?