2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Trabzon avantajla döndü...

Trabzonspor Taraftarlar Derneği’nden bir grup taraftarın bayraklar ve davullarla karşıladığı Bordo-mavili takımda futbolcuların yorgun ve uykusuz oldukları dikkat çekti. Taraftarlar futbolcular ve teknik direktör Ziya Doğan lehine tezahüratta bulunurken, kaptan Fatih ve İbrahim Yattara’yı omuzlara aldı.


Kaptan Fatih, havalimanında yaptığı açıklamada, çok kötü olan saha zemininin oyunlarını olumsuz etkilediğini söyledi. "Saha beton üzerinde çim gibiydi" diyen Fatih, "Vidalı krampon giyen arkadaşlarımız bile kaydı. Ancak ilk resmi maç olmasına rağmen iyi oynadık. İlk yarı çok iyiydik. Ben takımı beğendim. Ancak ikinci yarıda biraz oyundan düştük. Ancak bu ilk resmi maç ve normal. Takımda 2-3 yeni oyuncu var. Eğer ilk yarıdaki oyunu 70-80 dakikaya taşırsak, daha başarılı oluruz. Seyircimizin önünde İnşallah tur atlayacağız" dedi.


Trabzonspor’un beraberlik golünü kaydeden Mehmet Yılmaz ise, zor bir maç olduğunu belirterek, "İstediğimiz skoru aldık. Golü benim atmış olmam önemli değil. Önemli olan Trabzonspor’un başarısı. İkinci maçın zor olacağı kesin; ama seyircimizin de desteğiyle buradaki avantajımızı kullanarak turu geçeceğiz" diye konuştu.


Bordo-mavili futbolcu Emrah Eren de, Letonya’dan iyi bir skorla döndüklerini söyleyerek, "Rakibimiz kaliteli bir takım değil; ama çok disiplinli oynuyorlar. Çok iyi kapanan bir takım. Buradaki maçın kolay olmayacağını biliyoruz; ama Allah’ın izniyle turu geçeceğiz" dedi.
Öte yandan dün akşamki karşılaşmada forma giyen futbolcuların günü dinlenerek geçireceği, yedekler ve kadroda yer almayan oyuncuların ise bugün akşam saatlerinde idmana çıkacakları öğrenildi.

iha-trabzon
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2004 Perşembe 13:09:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?