2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Trabzon Belediye Başkanı Canalioğlu muhtarlarla buluştu

Trabzon'da Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, merkezdeki 39 mahalle muhtarıyla seçimlerden sonraki süreçte yapılan çalışmalar ve mahallelerinde varolan sorunlar konusunda bir toplantı yaptı.
Trabzon Belediye Meclis Salonu'ndami toplantının açılışında kısa bir konuşma yapan Canalioğlu, muhtarların bulundukları mahallelerin mülki amirleri olduğunu belirterek, kendilerinden Trabzon'un yaşanılabilir bir kent haline getirilmesi için belediyeye yardımcı olmalarını istedi. Daha sonra muhtarlar tek tek söz alarak mahallelerinin sorunlarını ve bu sorunların çözümü için yapılması gerekenleri anlattı. Muhtarların genellikle yol, altyapı, dolmuş, çevre düzenlemesi, sağlık hizmetleri, trafik ve çöp sorunu gibi konuları gündeme getirdikleri görüldü.
Başkan Canalioğlu, muhtarlardan mahallelerindeki gençlerin durumlarıyla da ilgilenmelerini isteyerek, "Gençlerin köşe başlarında vakit öldürmelerini, kötü alışkanlıklara kapılmalarını engellemek hepimizin görevi. Ayrıca çocuklar için de çocuk bahçeleri ve oyun parkları yapılması konusunda çalışmalar yapmalıyız" dedi.
Kendi yönetimlerinde yok diye birşeyin söz konusu olmadığını, zor olanı hemen, imkansız olanı da zaman içinde yapacaklarını kaydeden Canalioğlu, "Gerekirse gece gündüz çalışarak kentin sorunlarını çözmek için çalışacağız. Bizler bir gecede Haliç'e donanma indirmiş bir neslin çocuklarıyız. Vatandaş sizleri de, bizleri de seçerek bu görevlere getirdi. Yarın vatandaşa olduğu gibi Allah'a da hesap vereceğiz. Bu nedenle 'Bana ne' anlayışı içinde olmayın, vatandaşın sorunlarını dinleyin, bizlere iletin ve bunlara hep beraber çözüm getirmeye çalışalım" diye konuştu.
Toplantının bitiminde muhtarlar mahallelerinin sorunları ve bu sorunların çözümüne dair hazırladıkları çözüm önerilerini de içeren dosyaları Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'na teslim etti.
TRABZON - İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2004 Cumartesi 02:48:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?