6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

Trabzon Belediyesi çalışıyor

Trabzon Belediyesi, önceki gün yağan aşırı yağmur nedeniyle bozulan yolları asfaltlamak için yoğun gayret sarf ediyor. Asfaltında hasar meydana gelen yolları kazıyan belediye ekipleri, yolları tekrar asfaltlamak için çalışmalarını geceleri de sürdürdü.

Son yılların en yoğun yağışı nedeniyle herhangi bir mal ve can kaybı olmaması için 300 personel ve tüm araç ve gereçlerle 24 saat görev başında bulunan belediye ekipleri gerekli tedbirleri alarak çalışmalarını sürdürdü. Yağış nedeniyle bozulan yolları kısa sürede tekrar eski haline getirmek için yoğun gayret sarf eden belediye ekiplerinin yaptığı çalışmalar vatandaşlardan takdir topladı.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu önceki gün yoğun yağmurun can ve mal kaybına sebebiyet vermemesi için tüm tedbirleri zamanında aldıklarını belirterek, “ Yaklaşık 300 personelimiz ve tüm araç ve gereçlerimizle birlikte su baskınlarına karşı önlemlerimizi aldık. Yoğun yağmur nedeniyle bazı yollarımızın asfaltında bozulmalar meydana geldi. Ekiplerimiz gece gündüz çalışarak yolları tekrar asfaltlamak için çalışmaları geceleri de sürdürdü. Aldığımız tedbirler sonucu aşırı yağmura rağmen şehrimizde geçen yıllarda yaşanan olumsuzluklar yaşanmadı. Gayretli çalışmalarından dolayı belediye personeline teşekkür ediyorum” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2011 Salı 12:57:17
Güncelleme :27 Eylül 2011 Salı 13:04:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aloş IP: 188.56.3.xxx Tarih : 8.10.2011 18:58:45

İyi günler;Bu nasıl çalışma yollar delik-deşik olmuş, önümüzdeki hafta 2 gün su akmayacak bu nasıl çalışma, Sen daha önceden neden ring hat yapmadın önlem almadın. Şehre tek yerden su getirirsen olacağı buydu. Tıpkı Temel fıkraları. Ayrıca tek caddesii olan yerde dolmuş durağı. duyulur görülür değildir. Başka hiç bir İl Merkez caddesinde YOKTUR. Eğer modern şehircilik ise sınıfta kalan bir Trabzon.