5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzon Belediyesi kışa hazır

TRABZON BELEDİYESİ KIŞA HAZIR

Trabzon Belediyesi'nin, kış aylarında kar yağışı ve buzlanma nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı hazır olduğu belirtildi.

Belediye Fen İşleri ve Destek Hizmetler Müdürlükleri bünyesinde kurulan koordinasyon merkeziyle kar ve buzla mücadele ekipleri oluşturuldu. Merkezde otomatik tuzlama aracı, üç adet greyder, iki adet kepçe ve diğer iş makineleri hazır bekletiliyor. Ayrıca depolarda, buzlanmaya karşı mevsim boyunca yetecek kadar tuzun da bulunduğu belirtildi.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kış mevsimi dolayısıyla kar ve buzlanmaya karşı belediye olarak tüm tedbirleri aldıklarını belirterek, "Fen İşleri Müdürlüğü ile Destek Hizmetler Müdürlüğümüz bünyesindeki koordinasyon merkezimizde kar ve buzlanma ekibi oluşturduk. Merkezde otomatik tuzlama aracı ile üç adet greyder, iki adet kepçe ve gerekli diğer araçlar hazır halde bekletiliyor. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamak için tüm tedbirleri almış bulunmaktayız"dedi.

Kış aylarında asfaltı bozulan yolların bakım ve onarımının yapılması için taş kırma ve asfalt şantiyesi bünyesinde soğuk asfalt ünitesi kurduklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, böylece kış aylarında asfaltı bozulan yollarda bakım ve onarım çalışmalarının rahatça yapılabileceğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2009 Salı 12:37:01
Güncelleme :22 Aralık 2009 Salı 19:56:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?