5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzon benim için büyük şans

Trabzonspor'un yeni transferi Namibyalı Razundara Tjikuzu, Bordo-mavili takıma transfer olmanın kendisini için ciddi bir şans olduğunu belirterek, takıma büyük katkıları olacağına yürekten inandığını söyledi.

Bordo-mavili takımın yeni transferi Razundara Tjikuzu, Trabzonspor gibi büyük bir takımda oynama şansı bulduğunu belirterek, "Çok büyük ve iyi bir takıma geldim. Ben de Trabzonspor'a elimden gelen en iyi katkıyı vermeye çalışacağım. Bordo-mavili takıma gelmem ve burada forma giyecek olmam benim için çok ciddi bir şans, umarım her şey burada yolunda gidecek" dedi.

Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak için geldiğini belirten Tjikuzu, "Trabzonspor'a şampiyonluk yaşamak için geldim. Mevcut kadroya da büyük bir katkıda bulunabileceğime yürekten inanıyorum. Bu katkım oldukça üst düzeyde olacak" diye konuştu.

Trabzonspor'un 2009-2010 sezonu öncesi İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan transfer ettiği Razundara Tjikuzu, 16 yaşındayken Werder Bremen'li gözlemciler tarafından keşfedildi. Werder Bremen'de oynadığı dönemde Almanya Kupası sevinci yaşadı.

2003-2005 yılları arasında FC Hansa Rostocm'da 2005-2006 sezonunda MSV Duisburg'da oynadı. 2006-2007 sezonu başında Güvenç Kurtar'ın başında olduğu Çaykur Rizespor'a transfer oldu. Sezon sonunda ligin yeni takımı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a gelen Tjikuzu, burada 29 maça çıktı.

"26 YILLIK HASRETE SON VERMEK İSTİYORUZ"
Trabzonspor ile yeniden iki yıllık sözleşme imzalayan Serkan Balcı da, Bordo-mavili kulübe imza atmasının hayatının dönüm noktalarından biri olduğunu belirterek, "Bu sezon camiamız bizden güzel şeyler bekliyor. Geçtiğimiz sezon koyulan hedefi gerçekleştirdik. Şampiyon da olabilirdik. Geçtiğimiz sezon yeni bir arkadaşlık ortamı vardı. Bu sezon ise takım oturmuş durumda, bütün bu olumlu tabloyu sahaya en iyi şekilde yansıtmak istiyoruz. Sezon sonunda da şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. 26 yıllık bir hasret var. Herkes de bunun bilinçinde, takım halinde hep birlikte bunun üstesinden geleceğimize inanıyorum" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2009 Pazar 13:41:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?