30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzon beraberliğe razı oldu

Haftanın açılış maçında Manisaspor, öne geçtiği maçta Trabzonspor'la 1-1 berabere kaldı.

Keyifsiz ilk yarı

Karşılaşmaya Ceyhun'dan yoksun ama Yattara-Gökdeniz-Umut üçlüsünü içinde barındıran bir kadroyla başlayan Trabzonspor ilk dakikalarda biraz olsun parlasa da oyun daha sonra dengeye geldi. Her iki takımın da pozisyona giremediği ilk devrede Trabzonsor bir kez Yattara'nın 19. dakikadaki ortasıyla, Manisaspor da Juventus tarafından izlenen Holosko'nun devre sonundaki şık vuruşuyla gole yaklaştı.

Holosko attı ve atıldı

İkinci yarıda ise, daha hevesli başlayan Manisaspor tartışmalı bir golle öne geçti. Geriden atılan topla ceza sahasında buluşan Holosko dönüp vurarak golü attı ama pozisyonun ofsayt olduğuna yönelik itirazlar vardı. Holosko golden sonra sevincini paylaşmak için tribünlere gidince hakem Aydınus bu oyuncuya ikinci sarı kartını göstererek oyundan attı.

Umut kendini attı ve atıldı

Maçın 61. dakikası ise Trabzon açısından bir dönüm noktası oldu. Sayısla üstünlüğün avantajıyla rakip kaleye giden Trabzon'da Umut BUlut ceza sahası içinde yerde kaldı ve penaltı bekledi. Ancak hakem penaltı vermek yerine Umut'a ikinci sarı kartını verip, bu oyuncuyu oyundan attı.

Gökdeniz kurtardı

Kalan dakikalarda Trabzonspor gol için yüklendi ve aradığını da 73. dakikada Gökdeniz'le buldu. 1-1'den sonra gole daha çok yaklaşan taraf Manisaspor olduysa da Selçuk ve Uğur'un yararlanamadığı pozisyonların ardından maç berabere sonuçlandı.

ajanslar
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2007 Cumartesi 00:04:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?