30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzon futbolunun birlik gecesi

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Ermiş, 17 Şubat'ta İstanbul'da yapılacak Trabzon Futbol Gecesi'nin, Trabzon futbolunun birlik gecesi olacağını söyledi. 

17 Şubat'ta İstanbul Cevahir Otel'de yapılacak olan Trabzon Futbol Gecesi'nin hazırlıkları sürerken, geceye destek veren Trabzon'daki 7 profesyonel futbol kulübünün yöneticileri TSYD Trabzon Şubesi'nde geceyle ilgili basın toplantısı düzenledi. Trabzonspor, Akçaabat Sebatspor, Arsinspor, Araklıspor, Sürmenespor, Değirmenderespor ve Ofspor yöneticilerinin birlikte düzenlediği basın toplantısında konuşan Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Ermiş, Trabzonspor'un önderliğinde ilk kez böyle bir gece düzenlendiğini belirterek, "Trabzon futbolunun birlik ve beraberliği için yola çıktık. 17 Şubat Trabzon futbolu için yeni bir sayfa olacak. Bu gece Trabzon futbolunun birliktelik gecesi olacak" dedi. Trabzon Futbol Gecesi için çalışmaların sürdüğünü aktaran Ermiş, hazırlıkların Trabzon ve Ankara ayağının tamamlandığını, destek arayışlarının bundan sonra İstanbul'da devam edeceğini kaydetti. 

Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Ali Kemal Başaran ise İstanbul'da yapılacak gecenin Trabzon futbolunun gövde gösterisi olacağını dile getirerek, "Trabzonspor bizim ağabeyimizdir. Hepimiz onun emrine amade bir şekilde hizmetindeyiz. Düzenlediğimiz bu gece Trabzon futbolunun gövde gösterisi olacak" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2007 Salı 09:33:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?