30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzon Gençler'den 3 oyuncu istedi

Gençlerbirliği ile Trabzonspor arasında Ayman'ın transferinde yaşanan sorunun ardından Trabzonspor, bu kez Ayman ile birlikte Erkan ve İsveçli futbolcu Risp'i de başkent ekibinden istedi.

Gençlerbirliği ile Trabzonspor arasında Mısırlı futbolcu Ayman'ın transferinde yaşanan sorunun ardından Trabzonspor, bu kez Ayman ile birlikte Erkan ve İsveçli futbolcu Risp'i de başkent ekibinden istedi.

Trabzonspor'un, sağlık kontrolünden geçirdikten geri gönderilmesine karar verdiği Ayman'ın yanısıra, Erkan ve Gençlerbirliği'nin ilk yarıdaki tüm maçlarında 90 dakika forma giymeyi başaran Risp'i, kırmızı-siyahlılardan istediği öğrenildi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın da bu transfere sıcak baktığı ve bu gece bu transferlerin bitirileceği bildirildi. Trabzonspor'un, transfer ücreti olarak Risp'e 1 milyon, Ayman'a ise 900 bin Avro önerdiği kaydedildi.
aa
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2007 Cumartesi 23:46:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan celikbilek IP: 82.233.11.xxx Tarih : 14.01.2007 19:47:55
ne gerek var boylesine bos paralari dagitmaya o paralarla daha kaliteli oyuncular alina bilir kim bu transferleri belirliyor brnce kesinliklesorun yonetimden kaynaklaniyor