5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzon kendine geldi

90+2' Hakem Tolga Özkalfa karşılaşmanın son düdüğünü çaldı. Trabzonspor, Hacettepe karşısında 4-1 kazanarak puanını 50'ye çıkarıyor.
89' Trabzonspor'da Barış Memiş oyuna girdi, Umut Bulut oyundan çıktı.

87' Trabzonspor'da 4. golü de buldu. Yattara mükemmle ara pasında topla buyluşan Umut Bulut kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi. 1-4


83' Hacettepe'de Arda oyuna girdi, Serkan oyundan çıktı.
81' Trabzonspor'da Umut Bulut hakemin ofsayt düdüğüne rağmen kaeleci ile karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi. Hakem Tolga Özkalfa bu pozisyonun ardından Umut Bulut'a sarı kartını gösterdi.
80' Hacettepe'de Orhan ceza sahasının dışında topla buluştu. Orhan'ın sert vuruşunda Sylva uzandı ve topu aldı.
79' Hacettepe'de sağ kanattan yapılan ortaya Zoko çok iyi yükseldi ve kafa vuruşunu yaptı ancak top direğin hemen auta çıktı.
78' Trabzonspor'da Ceyhun Gülselam sarı kart gördü.

72' Yattara sağ kanattan hızlı bir şekilde ceza sahasına girdi. Yattara penaltı noktasında Umut'u topla buluşturdu. Umut'un vuruşunda top önce defansa çarptı ardından direğin hemen yanından auta çıktı.
68' Sağ kanattan yapılan ortada arka direkte Giray topa vurdu ancak top direğin hemen yanbından auta çıktı.

66' Hacettepe'de Kadir Bekmezci oyuna girdi, Zoko oyundan çıktı.
65' Hacettepe farkı ikiye indirdi. Serkan ceza sahası dışından çok sert vurdu ve top ağlarla buluştu. 1-3

63' Sağ kanatta topla buluşan Ümit ceza sahasına ortaladı ancak kaleci Sylva topu kontrol etti.
61' Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Trabzonspor taraftarı klasik 61. dakika kutlamalarını yapıyor.
61' Alanzinho'nun pasında sağ kanatta topla buluşan Yattara ceza sahası içine ortalamak istedi ancak top farklı bir şekilde auta çıktı.
59' Trabzonspor'da İsaac Promise sarı kart gördü.
58' Trabzonspor'da Alanzinho rakibinden sıyrıldı ve tehlikeli bir yerde topu İsaac'e kazandırdı ancak yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.
56' Trabzonspor'da İsaac Promise oyuna girdi, Selçuk İnan oyundan çıktı.
53' Hacettepe'de Tolga sarı kart gördü.

52' Trabzonspor Başkent'te coşuyor... Selçuk'un kaleyi sol çaprazdan gören bir yerden kullandığı serbest vuruşta Giray yükseldi ve kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi. 0-3

49' Trabzonspor farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan Yattara'nın ortasına Umut yükseldi vuramadı hemen ardından Cale fırsatçılığını konuşturdu ve topu ağlara gönderdi. 0-2

47' Hacettepe'de Selçuk Şahin ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.
47' Hacettepe'de sol kanattan Orhan Şam'ın ortasında kaleci Sylva rahat bir şekilde topu kontrol etti.
46' Karşılaşmanın ikinci yarısı Hacettepe'nin vuruşu ile başladı.

45+2' Karşılaşmanın ilk yarısı sona erdi.
45+1' Sağ kanatta topla buluşan Alanzinho rakiplerininden sıyrıldı ve kaleyi sağ çaprazdan gören bir yerden sert vurdu ancak top farklı bir şekilde üstten auta çıktı.
45' KArşılaşmada en az 1 dsakika uzatma oynanacak.
44' Sol kanatta Colman sıfıra kadar indi ve müsait pozisyondaki arkadaşına topu kazandırmak istedi ancak defans araya girdi.
42' Hacettepe'de Adnan penaltı noktasına doğru ortaladı ancak egemen rakişbinden önce kafa vuruşunu yaptı ve topu uzaklaştırdı.
41' Trabzonspor'da Yattara defansın arkası attığı pasta Umut'u topla buluşturdu ancak bu pozisyonda yan hakem pfsayt bayrağını kaldırdı.
39' Trabzonspor'da Yattara kaleyi sağ çaprazdan gören bir yerden ortaladı ancak topun gitti yerde hiçbir Trabzonsporlu oyuncu olmayınca kaleci Recep çıktı ve topu aldı.
37' Trabzonspor'da Cale takım arkadaşı Hüseyin ile çarpıştı ve yerde kaldı. Hakem Tolga Özkalfa sağlık ekiplerini sahaya davet etti.

 

34' Alanzinho'nun pasında ceza sahasında topla buluşan Umut sıfıra kadar indi, Hacettepe defansı bu pozisyonda araya girdi ve topu kornere gönderdi.
32' Hacettepe'de Orhan ceza sahası dışından çok sert vurdu ancak kaleci Sylva topu kontrol etti.
28' Trabzonspor'da Umut rakibiyle girdi ikili mücadele sonrasında yerde kaldı. Hakem Tolga Özkalfa sağlık ekibini sahaya devet etti.

27' Trabzonspor aradığı golü buldu. Sağ kanattan Selçuk'un ortasında penaltı noktası üzerinde Egemen yükseldi ve kafa vuruşunu yaptı. Defanstan da seken top yön değiştirerek kale ağları ile buluştu.

26' Hacettepe'de Tozo sarı kart gördü.
24' Hacettepe'de Murat ceza sahası dışından sert mvurdu ancak top yandan auta çıktı.
23' Sağ kanatta Zoko'nun pasında topla buluşan Orhan ceza sahası içine ortalamak istedi. Trabzonspor'da Cale araya girdi ve topu kornere attı.
21' Serkan'ın pasında topla buluşan Alanzinho, Umut ile verkaç yapmak istedi ancak Hacettepe defansı araya girdi ve topu uzaklaştırıdı.
18' Hacettepe sağ kanattan etlili geldi. Sağ kanattan Adnan'ın arka direğe doğru ortasında Zoko topu altı pasa çevirdi ancak bu pozisyonda hiçbir Hacettepeli oyuncu topa dokunamadı ve Trabzonspor defansı topu uzaklaştırdı.
14' Yattara sağ kanattan ceza sahası içine ortaladı. Hacettepe defansından seken topa Alanzinho hareketlendi, ancak son anda kaleci Recep araya girdi ve topu kontrol etti.
12' Hacettepe'de Selçuk Şahin sarı kart gördü.
11' Hacettepe'de sağ kanattan Orhan arka direğe doğru bir kez daha ortaladı. Trabzonspor defansı Zoko'dan önce son anda araya girdi ve mutlak bir gol pozisyonunu engelledi.

9' Hacettepe'de sağ kanatta topu kazanan Orhan ceza sahası içine ortaladı ancak Tony Sylva çıktı ve topu kazandı.
7' Trabzonspor bir gol pozisyonundan daha yararlanamadı. Yattara sağ kanatta Serkan ile verkaç yaptıktan sonra penaltı noktasına yerden Alanzinho'ya pasını çıkardı. Alanzinho yerden sert vurdu. Top direğin hemen yanından auta çıktı.

5' Trabzospor'da Alanzinho orta sahada topu kazandıktan sonra rakiplerini bir bir çalımladı ve ceza sahasına girdi. Bu pozisyonda Hacettepe defansı son anda araya girdi ve topu kornere attı. Defansın müdehalesi ile yerde kalan Alanzinho bu pozisyonda penaltı bekledi.
4' Trabzonspor mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Trabzonspor'da Yattara sol mkanattan altıpasa doğru çok güzel ortaladı. Umut bu pozisyonda zor olanı yaptı ve topu auta attı.
2' Hacettepspor soldan gelmek istedi. Sol kanatta Tozo topla buluşmak istedi ancak Cale araya girdi ve topu kalec,is, Sylva'ya kazandırdı.
1' Karşılaşmaya konuk ekip Trabzonspor başladı.
0' İstiklal Marşımız okunuyor...
0' İki takım oyuncuları da sahaya çıktı, seramoniye hazırlanıyorlar.
0' Trabzonspor, Hacettepe karşısında kazanarak son haftalardaki kötü gidişe dur demek istiyor.

 

İŞTE 11'LER!

Son 4 maçında galibiyet yüzü göremeyen ve üst üste kaybettiği puanlar sebebiyle zirveden uzaklaşan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, Gökhan-Umut ikilisinden Gökhan'ı yedege çekti !.. Yanal Song'u da yedek kulübesinde oturtuyor !.. Yattara ve Alanzinho'yu birlikte sahaya süren Yanal, Umut'u tek forvet oynatıyor !..

HACETTEPE-TRABZONSPOR
STAT: 19 Mayıs
YAYIN: Lig TV
HAKEMLER:
Tolga Özkalfa, Özgür Çetiner, Ali Zığlı

HACETTEPE: Recep, Adnan, Tozo, Serkan, Kulusic, Selçuk, Tolga, Orhan, Murat, Ümit, Zoko
TEKNİK DİREKTÖR: Ergün Penbe

TRABZONSPOR: SylvaSylva, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Hüseyin, Colman, Selçuk, Alanzinho, Yattara, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

...
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 23:01:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İSHAK OKUTAN IP: 88.224.16.xxx Tarih : 12.04.2009 00:11:24

 İşte  Trabzoonspor Taraftarlarının   Futbol anlayışı.Sayın yanal hoca   mesajlara  bu  güne kadar  böyle  iletişim  kura bilseydin bu  sıradaki yerden  daha  yukarda  olacaktık. Tamam  liderliiğe çıkmak kadar durbilmek tabiiki sitres  li ve skıntılıdır Ama silahlarını  maçlara göre   yerine  kullanırsan  işte böyle   kendine gelir  Trabzonspor  ve taraftarları .Herkese Teşekkürler  yol aydın olsun hedefe kenetlensin