2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Trabzon Özel Karadeniz Hastanesi yasta...

Yaklaşık 4 yıl önce Trabzon SSK Bölge Hastanesi'nden emekli olan Dr. Kıran (56), kurucusu olduğu Özel Karadeniz Hastanesi'nde görev yapıyordu. Trabzon'un Erdoğdu Mahallesi Atakent Sitesi'ndeki evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Kıran için görev yaptığı Özel Karadeniz Hastanesi önünde bir tören düzenlendi.

Burada bir konuşma yapan Özel Karadeniz Hastanesi Başhekimi Dr. Kemal Çağlar, Dr. Kıran'ın geçmişi ve mesleğindeki başarılarından söz ederken, zaman zaman gözyaşlarını tutamadı. Dr. Çağlar, Dr. Kıran'ın hayalindeki projeleri hayata geçiremeden hayata veda ettiğini belirtirken, kendisini çok arayacaklarını söyledi.


Eşinin tabutu başında sürekli gözyaşı döken Engin Kıran ve çocukları, çevresindekilerin desteğiyle güçlükle ayakta durabilirken, Dr. Kıran'ın cenazesi İskenderpaşa Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Beşikdüzü İlçesi Sayvancık Köyü'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.


Öte yandan Dr. Temel Kıran'ın tüberküloza bağlı akciğer kanaması sonucu yaşamını yitirdiği ve aynı zamanda astım hastası olduğu öğrenildi.

iha-trabzon
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2004 Pazartesi 14:30:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?