5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

'Trabzon sanat şehri olacak'

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'un bir kültür ve sanat şehri olduğunu ve bu yönde büyük bir potansiyeli barındırdığını belirterek seçmenin teveccühüyle belediye başkanı seçilmesi durumunda bu yönde önemli projelere imza atacağını söyledi.

Gümrükçüoğlu, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon Valisi Nuri Okutan ve sanat ve siyaset dünyasının önde gelen isimleriyle birlikte Trabzon Sanatevi'ndeki sohbet toplantısına katıldı.

Bir belediye başkanının en önemli görevlerinden birinin şehrin fiziki alt ve üst yapısını imar etmek ve şehre modern bir görünüm kazandırmak olduğunu ifade eden Gümrükçüoğlu, bunun yanında şehrin kültürel ve sanatsal hayatının gelişmesinde de önemli görevleri bulunduğunu kaydetti.

İktidar partisinin belediye başkan adayı olmasının bir takım avantajları bulunduğunu ifade eden Gümrükçüoğlu, "Biz yapacağımız yatırım ve hizmetlerle şehri geliştireceğiz. Bu anlamda şehre yatırım yapmak da kolaylaşacak. İktidarımız da bu anlamda büyük dönüşüm projeleriyle hem kentin görüntüsünü değiştirecek hem de yeni istihdam alanlarının oluşmasına imkan sağlayacak. Biz de seçilmemiz durumunda belediye başkanı olarak bu anlamda üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz" dedi.

Belediye başkanı seçilmesi durumunda yapacağı hizmetlerle Trabzon'un her açıdan gelişen bir kent olacağını belirten Gümrükçüoğlu, Trabzon'un eskiden olduğu gibi yine çok önemli bir şehir haline geleceğini ve eski önemine kavuşacağını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2009 Pazar 10:08:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?