30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzon Selçuk'u askıya aldı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın transfer listesinde yer alan Vestel Manissporlu Selçuk İnan'ın yüksek bonservis bedeli karşısında bordo-mavili kulüp geri adım attı. Takasa yanaşmayan Vestel Manisspor yönetiminin bu tutumu karşısında Trabzonspor yönetimi bu oyuncunun transferini askıya aldığı belirtildi.

Trabzonspor'un, Vestel Manisaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Selçuk İnan'ın transferinden vazgeçtiği öğrenildi. Vestel Manisasporlu yöneticilerle görüşen bordo-mavili kulübün yöneticilerinin, Vestel Manisaspor'un Selçuk için yüksek bonservis bedeli istemesi nedeniyle bu transferden vazgeçtiği öğrenildi. Yapılan transfer teklifi karşısında 3 milyon 250 bin Euro cevabını alan bordo-mavili yönetim şok olurken, Vestel Manisspor yönetiminin takas teklifine sıcak bakması durumunda bordo-mavili kulübün Selçuk İnan'ın transferini yeniden gündeme alabileceği belirtildi.

Öte yandan, Gine Milli Takımı'nın Afrika Kupası'nda mücadele edecek olmasından dolayı milli takım kampına katılmak üzere Gine'ye giden İbrahim Yattara'nın Trabzonspor'a dönmeyeceği iddiaları ortalığı karıştırdı. Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Muzaffer Ermiş, İbrahim Yattara'nın Trabzon ve Trabzonspor hakkında kendisini rahatsız edecek bir durumu kendilerine iletmediğini belirterek, "Yattara bize bir sıkıntısı bulunduğunu iletmedi. Böyle bir şeyin olabileceğini de sanmıyorum. Türkiye'de bir çok kulüpte oynayan oyuncular paralarını alamıyor. Önümüzde bu örnekler varken Trabzonspor'da şimdiye kadar kimin parası kalmış? Trabzonspor'da hiç bir oyuncunun parası kalmamıştır. Böyle bir yaklaşım ile Trabzonspor'u yıpratmaya hiç kimsenin hakkı yoktur" dedi.

Nuri Albayrak ile Ersun Yanal İstanbul'da bir araya gelerek transfer konusunda bir durum değerlendirmesi yaptı. Transfer komitesi üyelerinin yer aldığı toplantıda Brezilyalı oyuncular Alex ve Fernando üzerinde duruldu. Büyük ölçüde anlaşmaya varılan oyuncuların kulübü ile son bir görüşme daha yapacak olan Trabzonspor yönetimi bu oyuncuları hafta sonuna kadar veya pazartesi günü Trabzon'a getirmeyi planladığı öğrenildi. Başkan Nuri Albayrak'ın bu oyuncuları Trabzonspor'a kazandırmak için büyük çaba harcadığı ve transfer komitesinde görevli yöneticilerle birlikte görevlendirdiği isimleri Brezilya'ya göndererek bu oyuncularla birlikte Türkiye'ye dönmeleri için talimat verdiği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2007 Salı 20:02:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?