5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzon Sivas'ı düşünüyor

Hazırlık döneminde oynadığı maçlarda adeta gövde gösterisi yapan Trabzonspor, deplasmanda galibiyet elde edemediği Sivasspor'u düşünürken, teknik direktör Hugo Broos da ilk resmi maçında sahaya süreceği ilk 11'i şekillendirmenin planlarını yapıyor.


Oynadığı 6 hazırlık maçında 5 galibiyet ve 1 beraberlik alarak yeni sezon öncesi rakiplerine gözdağı veren Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, rakibi Sivasspor karşısında işi resmiyete dökerek, Turkcell Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Rakibi karşısında deplasmanda oynadığı maçlarda yüzü gülmeyen Bordo-mavililer, kötü şansı kırmanın hesaplarını yaparken, futbolcular da heyecanla bu zorlu müsabakayı beklemeye başladı.


Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, takımı bir yandan yoğun tempoyla zorlu Sivasspor maçına hazırlarken, diğer taraftan ise sahaya süreceği ilk 11'i şekillendirmeye çalışıyor. Şampiyonlar Ligi ön eleme ilk maçında rakibi Sivasspor'u, Belçika temsilcisi Anderlecht'i karşısında çıplak gözle izleyen deneyimli teknik adam, dün akşam oynanan rövanş maçını da ekrandan kurmaylarıyla birlikte izleyerek analiz yaptı.


Bir takım değerlendirmelerde bulunun Broos'un, ilk maçta izlediği Sivasspor ile rövanş maçında izlediği Sivasspor arasında fark olduğunu ve deplasmanda oynayacakları karşılaşmanın çekişmeli ve zevkli geçeceğini belirttiği öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2009 Çarşamba 12:38:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?