5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzon Starını Arıyor Yarışması

Türk Pop Müziğinin başarılı isimlerinden Öykü-Berk Kardeşler, özel bir televizyon kanalı için başlatılan yarışma için Karadeniz Bölgesi'ni temsil edecekler.


Trabzon Forum Alışveriş Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen Öykü-Berk kardeşler, bir televizyon kanalında yayımlanacak yarışma hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Yarışmayı Trabzon'un kazanması için çaba sarf edeceklerini belirten Öykü-Berk kardeşler, "Bu projeye diğer projelerden farklı olduğu için bu organizasyonun içine girdik. Yarışma sonunda kazanan bölge ilinde bir okul yaptırılacak. Yarışmaya yaşlı, genç ve çocuk demeden herkes katılabilir. Hiçbir sınırlama yok.

Biz Trabzon elemelerimizi
yapacağız. Sosyal bir sorumluluk olduğunu düşündüğümüz için buradayız. Müzik gibi sanatın günümüzde çok deforme olduğu dönemde ülkemizin ne kadar müzik kültürüne sahip olduğunu bu yarışmayla ispatlamış olacağız. Vatandaşlarımız bize SMS'lerle destek verecek. Bu gelen SMS'ler sonunda kazanan şehre okul yaptırılacak" dediler.


Öykü-Berk kardeşler 25 Nisan Cumartesi günü Trabzon Saylamlar Otel'de saat 11.00'de başlayacak elemelere tüm Trabzonluları davet etti.

İha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 16:22:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?