4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Trabzon takımları tek yumruk

Trabzonspor'un önderliğini yaptığı profesyonel liglerde mücadele eden Akçaabat Sebatspor, Arsinspor, Araklıspor, Sürmenespor, Değirmenderespor ve Ofpor kulüplerinin bir araya gelerek İstanbul'da düzenleyeceği 2006-2007 Trabzon Futbol Gecesi 17 Şubat Cumartesi günü yapılacak. 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bugün bir araya gelen söz konusu kulüplerin yöneticileri ortak bir basın toplantısı düzenledi. Profesyonel liglerde mücadele eden Trabzon kulüpleri adına bir açıklama yapan Trabzonspor Genel Sekreteri Zekayi Fırat Dülger, Trabzon Futbol tarihinde eşine az rastlanır bir organizasyon içine girdiklerini belirterek, "Kentin sportif değerlerinin el ele vererek güçlerini birleştirmesi, sağlıklı planlamalarla geleceğe yön verilmesi, bundan böyle atılması gereken en önemli adım olarak güncelliğini korumaktadır. Bugüne kadar elde olmayan sebeplerle sınırlı kalan işbirliği sürecinin artık büyüyerek devam etmesi tüm profesyonel kulüplerimizin ortak beklentisini konumuna yükselmiştir" dedi. 

Trabzon Futbol tarihinde eşine az rastlanır bir organizasyon içine girerek birlik ve beraberliğin daha da çok pekişmesini hedeflediklerini ifade eden Dülger, "Trabzonspor'un önderliğinde 7 profesyonel kulübümüzün işbirliğiyle düzenlenecek olan Trabzon Futbol Gecesi'nin bahsedilen sürece katkısı büyük olacaktır. Duygusal anlamda başlayan birliktelik sürecinin fiili anlamda hayata geçirilecek büyük projelerle Trabzon futboluna önemli katkılar yapacağına olan inancımız tamdır. Sivil toplum örgütlerimizle de görüşerek bu sürece katkıda bulunmalarını isteyeceğiz" diye konuştu. 

Trabzonspor Genel Sekreteri Zekayi Fırat Dülger, 17 Şubat 2007 Cumartesi günü İstanbul Cevahir Otel'de yapılacak olan gecede elde edilecek gelirin Trabzonspor dışındaki diğer kulüpler arasında paylaştırılacağını sözlerine ekledi.
iha
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2006 Salı 09:59:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?