2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Trabzon taraftarı Gökdeniz'e sahip çıktı

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu rövanş karşılaşmasında Dinamo Kiev’e 2-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi’ne katılma şansını kaybeden Trabzonspor’da maç sonrası Gökdeniz’e ve ailesine yönelik sözlü saldırılar olduğunu hatırlatan Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Selim Doğan, bu sözlü saldırıları yapanların Trabzonspor taraftarı olamayacağını söyledi.

Bordo-mavili takımın formasını giyen her oyuncunun birer değer olduğunu ifade eden Doğan "Futbolcu kardeşlerimizin kısıtlı imkanlarla geçtiğimiz sezondan itibaren yakaladığı bu başarıyı ne oldu da unuttuk? Gökdeniz Trabzonspor’un son yıllarda yetiştirdiği en önemli değerlerden biri. Gökdeniz’e bu saldırıları yapanların kesinlikle Trabzonspor’la uzaktan yakından bir ilgisinin bulunduğunu sanmıyorum. Trabzonspor seven gerçek taraftarlar takımının oyuncusuna küfür etmez sahip çıkar. Alınan yenilgi sonrası kimse suçlu aramasın. Başarılarda hep birlikte oluyorsak, mağlubiyetlerde de bunu hep birlikte üstlenmemiz gerekir. Gökdeniz ve ailesine yapılan bu çirkin sataşmalar Trabzonlu kişiler tarafından yapılmamıştır. Gerçek Trabzonlu ve Trabzonsporlu olanlar bir bayana fiili ve sözlü saldırıda bulunmaz" dedi.

Alınan başarısız sonuçlardan herkesin ders çıkarması gerektiğini belirten Doğan, "Gökdeniz Trabzon’un yetiştirdiği ve Trabzon’lu bir futbolcudur. Biz kendi değerlerimize sahip çıkmazsak yarın bir başkasını bu takımda oynamaya zor ikna ederiz. Maç atmosferi nedeni ile taraftarlar zaman zaman stresli anlar yaşarlar ama bu bir oyuncuya küfür etmesini gerektirmez. Hele maçtan sonra hem futbolcuyu, hem de ailesine yapılanlar Trabzon delikanlısına yakışmaz. Gökdeniz’e yapılan bu sataşmaları ve çirkin küfürleri kınıyoruz ve bunları yapanları kendi içimizde ayıklamamız gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda herkesi duyarlı olmaya çağırıyoruz" diye konuştu.

iha-trabzon
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2004 Cuma 13:31:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?