4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Trabzon tura gitti

Trabzonspor, perşembe günü Apoel ile oynayacağı UEFA Kupası Ön Eleme Turu ilk maçı için akşam saatlerinde özel bir uçakla Rodos üzerinden Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne gitti. 

Bordo-mavili kafilede en büyük ilgiyi Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni ve Gineli yıldız İbrahim Yattara görürken, kafilede 19'u futbolcu 63 kişi yer alıyor. Brezilyalı kaleci Jefferson sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkartılırken, yeni transferler Ersen Martin, Musa Büyük ve Marcelinho isimleri UEFA'ya bildirilmediği için Ufuk ve Feridun kadroda düşünülmedikleri için kafilede yer almadı.
Hareket öncesi basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Nuri Albayrak, avantajlı bir skorla Trabzon'a dönüp tur atlamak istediklerini belirterek, "Çocukların hepsi inançlı, onlara güveniyoruz. Geçen yılki Anorthosis Famagusta maçındaki hataya düşmek istemiyoruz" dedi. 

Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ise tur için avantajlı bir skorla dönmek istediklerini, gollü bir beraberliğin de Trabzon'daki maçta işlerini kolaylaştıracağını söyledi. 

Bordo-mavili futbolcular Fatih Akyel ve Umut ise tur için umutlu konuşurken, Trabzon'a tur için en iyi skorla döneceklerini belirttiler.
Bordo-mavili futbolcular, pasaport işlemlerinin ardından kendilerini Rodos üzerinden Güney Kıbrıs'ın Larnaka kentine götürecek olan Olympic Havayolları'na ait özel bir uçakla Trabzon'dan ayrıldılar.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2006 Salı 18:03:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?