2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Trabzon Valisi göreve başladı

Valilik önünde uzun bir kuyruk oluşurken, tören sonrasında makamına oturan Vali Yavuzdemir, yardımcıları ile yaptığı kısa görüşme sonrası basın mensuplarını kabul etti. Vali Yavuzdemir, yarın Akçaabat Fatih Stadı’nda oynanacak olan Akçaabat Sebatspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak aldıkları tedbirlerle ilgili bilgi verirken, maçın dostça geçmesini arzu ettiklerini söyledi. Maçla ilgili tüm güvenlik tedbirlerinin alındığını ifade eden Vali Yavuzdemir, "Vatandaşlarımızın huzur ve barış içersinde bir maç izlemelerini bekliyoruz. Bu işin zevki de burada. Taşkınlık çıkarmanın bir manası yok. Netice sahada alınır. Takımlarımızın saha içersinde centilmence mücadele etmesini arzu ediyoruz. En ufak bir olay çıkmasını istemiyoruz. Seyircilerden bunu bekliyorum" dedi.

Vali Yavuzdemir, Trabzonspor’da göreve başlaması münasebetiyle artık Trabzonspor’lu olduğunu ifade ederken, "Trabzonspor bir ekoldür. Geçmişte 3 büyüklerin saltanatını yıkmıştır. Kimse Trabzonspor’un varlığını göz ardı edemez" diye konuştu.
Trabzon’u sosyal, kültürel ve ticari anlamda daha ileri taşımak için elbirliği ile gayret göstereceklerini söyleyen Vali Yavuzdemir, "Sorunları karşılıklı görüşerek çözeceğimize inanıyorum. İnatlaşmayı sevmem. Basından ricam, bilginin en doğru kaynağını benden alın. Olayları saptırmayalım. Yapıcı eleştirilerinize açığım. Basının giremediği yerde karanlık vardır. Gerçek bir habercilik yapalım. Sansasyonel haberlerle kamuoyunu meşgul etmeyelim" uyarısında bulundu.

Vali Yavuzdemir, konuşmasında Trabzon Özel İdare’den ayrılan 17 trilyonluk kaynağın yetersiz olduğuna dikkat çekerken, vatandaşa kapısının her zaman açık olduğunu ve kendisiyle görüşme talebinde bulunanların araya aracı koymamasını sözlerine ekledi.

iha-trabzon
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2004 Cuma 13:51:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?