2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Trabzon'a ünlü yağdı

Milli Egemenlik Yılı etkinlikleri kapsamında sanatçılar Volkan Konak, Alişan ve İsmail YK'nın sahne aldığı ve TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın da katıldığı '85. Yıl Milli Egemenlik Halk Konseri' Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda gerçekleştirildi.

TBMM Başkanı Bülent Arınç konser öncesinde yaptığı konuşmada milli egemenliğin 85. yılını konser, seminer ve yürüyüş gibi bir çok etkinliklerle kutladıklarını belirterek "Milli egemenliğimizin 85. yılında bağımsız bir devlet olarak alnımız açık, başımız dik, dünyadaki en güçlü devletlerden birisiyiz. Bundan sonra da böyle kalacağız" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Karadeniz müziğinin güçlü sesi Volkan Konak, popüler müziğin temsilcilerinden Alişan ve İsmail YK sahne alarak sevilen eserlerini stadyumu dolduran çok sayıdaki dinleyicinin coşkulu alkışları arasında seslendirdiler. Havai fişek gösterisinin de yapıldığı konserin ardından TBMM Başkanı Bülent Arınç ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler'e Trabzonspor forması, sanatçılar Volkan Konak ve Alişan'a ise günün anısına plaket takdim edildi.

TBMM Başkanı Bülent Arınç ve Bakan Hilmi Güler daha sonra stadyumdan ayrılarak geceyi geçirmek üzere Zorlu Grand Otel'e gittiler.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2005 Perşembe 15:03:27
Güncelleme :24 Temmuz 2005 Pazar 13:22:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?