30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzon'da Ersun Yanal sesleri

Teknik direktör Ziya Doğan'ın görevinden ayrılmasından sonra yeni teknik direktör için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, A Milli Takım eski teknik direktörü Ersun Yanal ile bugün bir araya geleceği öğrenildi.

Turkcell Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bir taraftan da yeni hocasını belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Ziya Doğan'ın görevini bırakmasından sonra yeni hoca kim olacak? soruları ile muhatap olan bordo-mavili yönetim bugün İstanbul'da başkan Nuri Albayrak ve Asbaşkan Haşim Sayitoğlu yer alacağı toplantıda A Milli Takım eski teknik direktörü Ersun Yanal ile bir araya geleceği öğrenildi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın Ersun Yanal ile yaptığı görüşmede bir sorun çıkmadığı belirtilirken, bugün yapılacak olan görüşmelerde detayların konuşulacağı ve anlaşma zemine aranacağı öğrenildi. Yapılacak olan görüşmede, anlaşma çıkmaması durumunda ise Albayrak'ın listesinde yer alan diğer teknik adamlara yöneleceği belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2007 Perşembe 12:04:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?