5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzon'da fıkra gibi olay

Trabzon’un Değirmendere mahallesinde İbrahim Topuz isimli şahıs, babadan kalma briket atölyesinin yolunun liman görevlileri tarafından kapatıldığını iddia ederken, Liman İşletme Müdürü Muzaffer Ermiş ise bahse konu olan yerin liman sınırları içinde yer aldığını söyledi.


Trabzon'da babasından kalan briket atölyesini işleten kişi, atölyeye giden yolun önüne barikat ve çelik örgüler çekilerek iş yerine ulaşımının engellendiğini ileri sürerek durumun düzeltilmesini istedi.

Değirmendere mahallesindeki iş yerine giden yoldaki bariyerler ve tel örgülerin bulunduğu alan önünde basın açıklaması yapan İbrahim Topuz, yaklaşık 50 yıldır briket imalatı yaptıklarını belirterek, "Her yıl bana işgalci statüsüyle ihbarname gönderiliyor. Burada gören arkadaşlar bariyerler ile tel örgüleri Liman Müdürülüğü’ne bağlı elemanların çektiğini söylediler. Buradaki sorunun devlet tarafından çözülmesini istiyorum" dedi.


Liman İşletme Müdürü Muzaffer Ermiş ise bahse konu olan yerin liman sınırları içinde olduğunu belirterek "Bahse konu olan yer liman sınırları içinde bulunmaktadır. Oradaki şahıs işgalci ve hiç bir çalışma ruhsatı yok. Savcılığa yapmış olduğu suç duyurusu konusunda ise savcılık takipsizlik kararı verdi. Liman İşletme Müdürlüğü olarak hukuk dışı hiç bir hareketin içinde bulunmayız. 2000 yılından beri şahıs Milli Emlak'a kira ödememektedir" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 17:20:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?