30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzon'da futbolcular UEFA'ya kilitlendi

UEFA İntertoto Kupası 2. Tur'un ilk maçında kendi sahasında Arnavutluk temsilcisi Vllaznia'lı 6-0'lık net bir skorla yenerek tur için büyük bir avantaj elde eden Trabzonspor'da futbolcular UEFA Kupası hedefine kilitlendi.

Trabzonspor'un yeni transferi Serkan Balcı, Vllaznia karşısında iyi bir sonuç aldıklarını belirterek, "Trabzonspor forması ile ilk kez Hüseyin Avni Aker'e çıktım. Başka takımlarda oynarken buraya çok gidip geldim. O dönemde bile bu seyirci önünde oynamak bize ayrı bir hava veriyordu. Ancak Bordo- mavili forma ile burada oynamak çok farklı. Bunu yaşayan anlayabilir" dedi.

Rakip takıma tur için şans bırakmadıklarını söyleyen Serkan, "6-0 net bir skor. Rakibe tur için şans bırakmadık. Bizim için iyi bir sonuç oldu. Turu geçtik diyebiliriz. Sahada her şey çok güzeldi. İnşallah bunun devamında oynayacağımız maçlar da hep böyle olur" diye konuştu.

Savunma oyuncusu Çağdaş Atan ise, maçın bu kadar kolay olacağını tahmin etmediklerini ifade ederek, "Her maça aynı ciddiyetle çıkıyoruz. Çünkü onlar bizden daha hazırdılar, biz o kadar hazır değildik. İlk maç olmasına rağmen iyi şeyler yaptık. Turu geçtik diyebiliriz. Bundan sonraki turu geçip UEFA Kupası'na katılmak istiyoruz" dedi.

Takımı adına 2 gole imza atan golcü oyuncu Ersen Martn de, alınan farklı galibiyetle mutlu olduklarını belirterek, "Çok güzel bir galibiyet aldık. Çok mutluyuz. Erken bulduğumuz golle rakibi açmayı bildik. Deplasmanda oynayacağımız maçta da iyi bir skorla ayrılıp UEFA Kupası'na katılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2007 Pazartesi 14:39:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?