3
Mayıs
2024
Cuma
TRABZON

Trabzon'da hazırlıklar sürüyor

UEFA Kupası 1. tur ilk maçında 14 Eylül Perşembe günü İspanya'nın Osasuna takımını ağırlayacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Teknik Direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmaya, tüm futbolcular katılırken, antrenman öncesi Ziya Doğan, oyunculara kısa bir konuşma yaptı. Doğan, Marcelinho ve Szymkowiak ile de ayrıca görüştü. Antrenmanda sakatlıkları bulunan İbrahim Yattara, Celaleddin, Ufukhan ve Mustafa Keçeli takımdan ayrı düz koşu yaparken, doktor kontrolünde çalıştı. Oyuncularına düz koşu ve dar alanda pas çalışması yaptıran Teknik Direktör Ziya Doğan, ardından yarı sahada taktiğe dayalı bir çalışma yaptırdı. Çalışmada oyuncularından sürekli pres yapmalarını isteyen Ziya Doğan'ı, futbolcuların istekli ve hırslı olmaları sevindirdi. İdman sonrası ise Ziya Doğan, savunma oyuncularıyla özel olarak taktiğe dayalı bir çalışma yaptı. 

Trabzonspor, Osasuna maçının hazırlıklarını yarın saat 16.30'da basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.

iha
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2006 Salı 23:59:16
Güncelleme :17 Eylül 2006 Pazar 09:45:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?