30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzon'da hedef Türkiye Kupası

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Fortis Türkiye Kupası'nda yollarına emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, "Yarı finalde rakip kim olursa olsun bizim için fark etmez" dedi 

Gaziantepspor maçında oyuncuların çok iyi oynadıklarını belirten Albayrak, şöyle konuştu: "Oyuncularımız çok güzel oynadı. İlk yarıda istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Bunda rakibin oynadığı sert futbolun etkisi var. İkinci yarıda oyuncularımızı sahada verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Fortis Türkiye Kupası'nda yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Hedefimiz finale kadar yükselip kupayı müzemize taşımaktır. Bu yolda yolumuza hangi rakip çıkarsa çıksın bizim için fark etmez. Biz, Fortis Türkiye Kupası'nı Trabzon'a getirmek istiyoruz." 

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Turkcell Süper Ligi'nde hafta sonu oynayacakları Konyaspor maçının çok önemli bir müsabaka olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti: "İkinci yarı oluşturduğumuz yeni ve güçlü kadro ile hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Konyaspor maçı bizim için önemli. Gaziantepspor maçını unutup Konyaspor maçına odaklanmalıyız. Yoğun bir maç trafiği yaşamalarına rağmen oyuncularımıza ve teknik kadromuza güveniyoruz. Taraftarımızın da desteği ile bunun da üstesinden geleceğimize inanıyorum."
iha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2007 Perşembe 12:18:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?