2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Trabzon'da 'kartpostallı' ABD eylemi

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Trabzon şubeleri, Atatürk Alanı’nda stand açarak Irak ve Filistin’de işkence görenler için, aralarında Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı George W. Bush’un da yer aldığı 16 ayrı adrese gönderilmek üzere kartpostallı eylem başlattı.

Burada bir açıklama yapan Memur-Sen Trabzon Bölge Başkanı Mehmet Kazancı, Irak ve Filistin’de devam eden katliam ve işkenceleri protesto etmek, ABD, İngiltere ve İsrail’in de aralarında bulunduğu bu şeytan çetesinin Uluslararası Savaş Suçluları Mahkemesi’nde yargılanması için bütün dünyaya çağrıda bulunduklarını söyledi. Kazancı, ABD’nin dünyanın en büyük teknoloji gücünü hileyle eline geçirdiğini ifade ederek, "Teknolojinin medeniyet demek olmadığını, işte şu gördüğünüz vahşet sahneleri bir kez daha ispat ediyor. Bu terör insanlarının elindeki teknoloji, işte bu utanç sahnelerini görüntüleyip, kendi aşağılıklarını dünyaya ulaştırmıştır. İnsanlık tarihi nice Nemrutlar, Firavunlar, Neronlar ve Hitler gördü. Ama bunlardan hiçbiri Bush’un, Şaron’un, Blair’in, Rumsefld’in ve Cheney’in eline su bile dökemezlerdi. Çünkü ahlaksızlar, işledikleri habaseti görüntüleyip, el altından dünyanın gözüne sokacak kadar arsız ve insanlık fukarasıdırlar" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmalar sonrasında üzerlerinde Irak ve Filistin’de işkence gören insanların fotoğrafların yer aldığı kartpostallardan alan vatandaşlar, daha sonra bunları merkez postanesine verilen adreslere gönderdi.

TRABZON-(İHA)
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2004 Perşembe 15:44:17
Güncelleme :27 Mayıs 2004 Perşembe 15:48:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?