2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Trabzon'da kaybolan Rus kadın bulundu

Trabzon’da yaklaşık 10 gün önce bir restauranttan bir erkekle çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Rus uyruklu Anna Loparnikova’yı Antalya’ya kaçıran şahıslar, basında çıkan haberler üzerine Lopornikova’ya para verip Trabzon’a gönderdiler.

Edinilen bilgiye göre, Rus Anna Loparnikova (25), geçen ay Oksana Kolpokova (29) ve Emilya Nadokva (30) isimli arkadaşları ile Trabzon’a geldi. Para karşılığı erkeklerle birlikte olduğu iddia edilen Anna Loparnikova, 6 Ekim akşamı bir restaurantta 30 yaşlarında bir erkekle yemek yedikten sonra kayıplara karıştı. Ertesi gün Anna’nın kendilerini telefonla aradığını, sesinin tedirgin olduğunu ve ardından da kapanan cep telefonunun bir daha açılmadığını öne süren arkadaşları, Rusya’nın Trabzon Konsolosluğu’na başvurdu.

Genç kızın kaçırıldığı şüphesi ile hareket geçen Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışma sonrasında, Loparnikova’nın Trabzon’daki arkadaşlarını Antalya’nın Lara Semti’nden aradığını belirlediler. Polis ekipleri, kendisine ulaşmak için çalışmalarını yoğunlaştırırken, sürpriz bir gelişme yaşandı. Loparnikova’yı kaçıran şahıslar, basında çıkan haberler sonrasında Loparnikova’ya para vererek ve otobüs bileti alarak Trabzon’a gönderdi. Loparnikova’nın Trabzon’a döndüğünü öğrenen polis ekipleri, Loparnikova ve beraberindeki arkadaşını gözaltına aldı. Gözaltı sonrasında Loparnikova ve arkadaşı, Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nden resimlerinin çekilmemesi için hızla uzaklaşmaya çalıştı. Basın mensuplarının yoğun uğraşlarına rağmen Anna Loparnikova ve arkadaşı yüzlerini gizleyerek hızla bölgeden uzaklaştılar.

TRABZON (İHA) -
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2004 Pazar 10:54:51
Güncelleme :17 Ekim 2004 Pazar 11:31:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?