3
Mayıs
2024
Cuma
TRABZON

Trabzon'da LPG operasyonu

Trabzon'da bir akaryakıt istasyonuna kaçak olduğu iddia edilen 30 ton LPG gazını boşaltmaya çalışan 2 kişi, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar, çıkartıldıkları savcılıkça serbest kalırken, polis ekipleri 30 ton LPG gaz ile tankere el koydu. 

Edinilen bilgiye göre, Beşirli Mahallesi'nde bir akaryakıt istasyonuna gece saat 01.00 sıralarında kaçak yakıt boşaltıldığı ihbarını alan Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, olay yerine giderek 19 AR 233 plakalı tanker ile tanker sürücüleri olduğu belirlenen H.K. (33) ile F.C.'yi (41) incelemeye aldı. Yapılan araştırma sonucu polis, tankerde bulunan 30 ton civarındaki LPG yakıtının kaçak olduğunu, fatura ve irsaliye de bulunmadığını tespit etti. 

Tanker sürücüleri H.K. ve F.C. gözaltına alınırken, bu kişiler daha sonra savcılık talimatıyla serbest kaldı. LPG gazının bir kısmının akaryakıt istasyonuna boşaltıldığı belirlenirken, el konulan araç Trabzon Emniyet Müdürlüğü binası önüne çekildi.
Öte yandan, kaçak LPG gazının yaklaşık değerinin 60 bin YTL civarında olduğu öğrenildi.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2006 Pazartesi 15:28:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?