5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzon'da mutlu Arjantililer

Trabzonspor'un Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman, ligde her şeyin kendileri açısından iyi gittiğini ve başarılı bir grafik sergilediklerini belirterek, takım içindeki dostluk ve arkadaşlığını sahaya yansıdığını söyledi. Colman, ailesiyle birlikte Trabzon'da mutlu bir yaşam sürdüklerini de belirtti.


Eşi Fernanda ve 1 yaşındaki oğlu Mateo ile birlikte Trabzonspor Dergisi'ne röportaj veren Arjantinli futbolcu Gustavo Colman, takımda her şeyin iyi gittiğini belirterek, "Umarım her şey bizim istediğimiz gibi gider ve başarılı oluruz. Tek isteğimiz bu. Taraftarımızın sezon başından beri bize verdiği büyük bir destek var. Bu destek sayesinde başarılı olacağımıza inanıyorum. Başarılı bir takımız ve bu başarı grafiğimizi sürdüreceğimize inanıyorum. Takım içindeki dostlak ve arkadaşlık iyi . Bu da sahaya yansıyor ve başarımızdaki en büyük etkenlerden biri" dedi.


Trabzonspor'un çok iyi bir taraftar topluluğuna sahip olduğunu belirten Colman, "Arjantin'de de futbol böyle fanatik taraftarlar önünde oynanıyor. Bu nedenle taraftar kültürü de bize yakın. Bu nedenle sıkıntı yaşamadım. Hatta çok motive ediyorlar. Kendi adıma iç sahalarda oynadığımız maçlarda daha rahat hissediyorum. Gerçi İstanbul deplasmanlarında da çok fazla seyircimiz oluyor. Yani Trabzonspor taraftarı her yerde var ve böyle bir taraftar potansiyeline sahip olan kulüpte oynadığım için kendimi şanslı hissediyorum" ifadelerini kullandı.
Zaman zaman özeleştiri yaptığı dönemlerin olduğunu kaydeden Colman, "Hem de çok özeleştiri yapıyorum. Bazen sahaya çıkmak bile istemediğim zamanlar oluyor. Bunu kendime soruyorum. 'Nedir derdin ?' diye. Rahatım yerinde, ama neden zihinsel sorunlar yaşıyorum ve motive olamıyorum diye çok düşünüyorum. Bunu Fernanda ile de paylaşıyorum. Fernanda da beni eleştiriyor. Bazı maçların ardından bana sahada hiç yok gibi olduğumu söylüyor. Yani özetlersek özeleştiriyi çokça yapıyoruz" dedi.


Ailesi ile Trabzon'da mutlu olduklarını belirten Colman, "Hamilelik ve doğum süreci benim açımdan sıkıntılı geçti. Çünkü ben o sıralarda Belçika'daydım. Fernanda işin zorluk kısmını çekti. Bazı güzel şeyleri kaçırmış oldum. Örneğin Mateo'nun Fernanda'yı tekmeleyişine şahit olamadım. Bazen Mateo'nun doğduğuna inanamıyorum. O'nun olduğuna inanamıyorum. O bizim karakterlerimizi çok değiştirdi. Ondan bahsederken veya onu düşünürken bayılacak gibi hissediyorum kendimi. Bunun nasıl bir sevgi olduğuna anlam
veremiyorum. Yani anlatması oldukça güç. Daha önce Belçika'da yaşadım. Burada yaşamış olmam buraya gelmemi kolaylaştırdı. Belçika deneyimim benim için önemliydi. Türkiye Belçika'ya göre daha da uzak, ama farketmiyor. Akrabalarla görüşmek adına sorun oluyor, ancak zor olmadı diyebilirim. Trabzon'da ailemle birlikte mutlu bir yaşantımız var" diye konuştu.


Gitar çalmayı ve şarkı söylemeyi çok sevdiğini belirten Arjantinli oyuncu, "Evet çalmayı ve söylemeyi çok seviyorum. Gitarın benim için ayrı bir yeri var. Özel bir şarkımız yok, ancak bir çok şarkıyı seviyoruz. Bilgisayarımda bir program var ve o program şarkıların notalarını veriyor. Oradan bakıp çalıyorum ve hep birlikte çalıp söylüyoruz. Mich de bize eşlik ediyor. O da bize eşlik ediyor ve güzel de bir sesi var" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 17:55:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?