5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzon'da neşeli idman

TRABZONSPOR NEŞE İÇİNDE

Turkcell Süper Ligi'nin 10.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını neşe içinde sürdürüyor.

Galatasaray mağlubiyetinin ardından Kayserispor maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayan Trabzonspor'da teknik direktör Hugo Broos, oyuncuların moralini üst seviyede tutmaya çalışıyor. Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde, Broos yönetiminde yapılan çalışmaya ameliyat olan Zafer Yelen dışında tüm futbolcular katıldı. Hafif sakatlıkları bulunan kaleci Tolga Zengin ve Colman ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Bordo-mavili takım antrenmana ısınma hareketlerinin ardından beşe 2 top ve kanat organizasyonlarına yönelik bir çalışma gerçekleştirdi. Kenarlardan gelen ortalara yüksek bir gol yüzdesi ile karşılık veren takımın forvet oyuncuları Gökhan Ünal ve Umut Bulut, teknik direktör Hugo Broos'un yüzünü güldürdü.

Futbolcular idmanın son bölümünde ise Sylva ve Onur'un koruduğu kaleye şut çektiler. Kaleci antrenörü Jack Munaron, Broos'la 'Toplam 5 gol atamazsınız' diye iddiaya girdi. İddiada bir kez futbolcular, bir kezde kaleciler kazandı. Sabah gerçekleştirilen çalışmalarda bordo-mavililerin oldukça neşeli oldukları gözlendi

TRABZONSPOR NEŞE İÇİNDE
TRABZONSPOR NEŞE İÇİNDE
TRABZONSPOR NEŞE İÇİNDE
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2009 Salı 14:03:04
Güncelleme :20 Ekim 2009 Salı 17:53:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
birol cesur IP: 88.76.80.xxx Tarih : 20.10.2009 22:29:37

adamlarin umrundami trabzonspor yenilmis . baslarindan futbolun f sini bile unutmus biriyle bunlardan baska birsey beklemek aptallik olur zaten . temennim kendilerinin nerde olduklarini bilmeyen futbolcu bozuntulariyla teknik direktörün biran önce trabzonu terketmeleridir.