4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Trabzon'da parola 3 puan

Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçı için Ankara'ya 3 puan parolasıyla gitti. 

Türk Hava Yollarına (THY) ait tarifeli uçak ile saat 08:50'de Ankara giden bordo-mavili kafilede 23 futbolcu bulunuyor. Teknik Direktör Ziya Doğan, ligde Gençlerbirliği ve Fortis Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Vestel Manisspor maçları için kaleci Tolga Zengin dışında tüm futbolcuları kadroya dahil etti. Takımın kafile başkanlığını ise Kahraman Altuntaş yaptı. 

Ankara'ya hareket etmeden önce Gençlerbirliği ve Vetel Manissapor maçlarını değerlendiren Trabzonspor'un ikinci kaptanı Fatih Akyel, iki zorlu maça çıkacaklarını belirterek, "Gençlerbirliği ve Vestel Manisaspor takımları bu ligin en güçlü takımlarından, zorlu maçlar olaçak bizim için ama biz iki maçıda kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Öncelikli olarak ligde karşılaşacağımız Gençlerbirliği maçını düşünüyoruz bu maçı kazanıp daha sonra Fortis Türkiye Kupası'nda karşılaşacağımız Vestel Manisspor maçını düşünmeye başlayacağız" dedi. 

Takımın diğer savunma oyuncusu Çağdaş Atan ise şampiyon olmak için bu tip maçları kazanmak zorunda olduklarını belirterek, "Şampiyon olmak istiyorsak, Gençlerbirliği maçları gibi maçları kazanmak zorundayız. Gençlerbirliği herkesin bildiği gibi çok iyi mücadele eden çok iyi koşan bir takım takımın başında çok iyi bir teknik adam var. Biz çıkışımızı devam ettirip sıralamadaki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Onun için çok güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Gençlerbirliği maçının ardından kupa maçı var. Türkiye Kupası'nın da önemi bizim için çok büyük. O yüzden bu maçlara tek tek bakıyoruz. Gençlerbiriği karşısında iyi bir sonuç aldıkdan sonra Vestel Manisspor maçında problem yaşayacağımız düşünmüyorum" dedi. 

Bordo - mavili takımın sol kanatında görev yapan Mustafa Keçeli'de, iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, "Takım olarak iyi bir çıkış yakaladık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Bunun başarabilirsek bizim için bazı şeyler daha rahat olacak. İki maçtanda 3 puan ile ayrılmayı hedefliyoruz" dedi. 

Takımla birlikte Trabzon Havalimanı'na gelen Gökdeniz Karadeniz'in, Trabzonspor kafilesinin uçağa bindiği sırada kafilede olmadığı anlaşılca ananos yapılmak zorunda kalındı. Milli oyuncu anons yapıldıkdan sonra bulanbildi ve kontrolleri yapılmasının ardından uçağa bindi.
iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2006 Perşembe 10:54:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serdar zengin IP: 85.101.139.xxx Tarih : 19.10.2006 21:02:07
trabzonsporum bu maçı biraz zorlansada alacağına inananıyorum yavaş yavaş ligde iktidar değişecek bunu kimse merak etmesin inşallah şampiyon olacağız bu arada tüm islam aleminin kadir gecesini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim serdar zengin havaalanı trabzon