2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Trabzon`da Pitbull avı

Trabzon’da, kedi kovalayan pitbull cinsi köpek, polis ve itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı. Pitbull cinsi köpek, kovaladığı kedinin altına saklandığı 3 araca dişleriyle zarar verip, motor kısmındaki kabloları kopardı.
Trabzon’un İnönü Mahallesi Pulathane Sokak’ta bugün sabah saatlerinde yaşanan olayda, bir kediyi kovalayan pitbull cinsi köpek, polis ve itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı. Köpeği yakalamak için olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, belediyeden köpeğin sakinleştirilmesi için veteriner istedi. Veterinerin gelmemesi üzerine bir polis elindeki uzun sopayla köpeği kovalarken, köpek bir kahvehaneye girdi. Kahvehane önünde oturan yaşlı bir adamın yanına yaklaşan pitbull cinsi köpeğin sakinleştiği gözlenirken, yaşlı adam, "Bu Azrail mi? Neden bu kadar korkuyorsun? Bunu seversen kimseye bir şey yapmaz" diyerek köpeğin zararsız olduğuna polisi inandırmaya çalıştı. Bu sırada polis ekiplerinin köpeği halatla yakalama çabası boşa çıktı. Köpek kaçarak uzaklaştı.
Öte yandan, itfaiye ekiplerinin uğraşlarına rağmen, köpeğin kovaladığı kedi, saklandığı aracın altından çıkmadı. Köpek, kedinin altına saklandığı 3 araca dişleri ile zarar verip, motor kısımlarındaki kabloları kopardı.
TRABZON-İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2004 Pazar 16:11:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?