5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzon'da rekabet arttı

Turkcell Süper Ligi'nin 2. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Diyarbakırspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor'da forma savaşı kızıştı.

Bordo-mavili takımda yaşanan rekabet, teknik direktör Hugo Broos'u tatlı bir sıkıntıya itti. Yeni transfer Gabric, sakatlığı düzelen Gökhan Ünal ve Sivasspor maçında performansıyla göz dolduran Ceyhun Gülselam ilk 11'i zorluyor.


Ligin ilk haftasına Sivasspor galibiyeti ile güzel bir başlangıç yapan Trabzonspor, Diyarbakırspor maçıyla bu sezon ilk kez taraftarının karşısına çıkacak. Trabzonspor teknik direktörü Hugo Broos, resmi ilk maçı olan Sivasspor maçında, sahaya sürdüğü ilk 11 ve oynanan oyun beğeni kazanırken, Diyarbakırspor maçında ise sahaya nasıl bir 11 süreceği ise, merakla beklenmeye başladı. Yeni transfer Gabriç, Gökhan Ünal'nda sakatlığının düzelmesi ve son oynanan Sivasspor maçında performansıyla göz dolduran
Ceyhun Gülselam'ın ilk 11 zorlaması takım içindeki rekabeti üst seviyeye çıkartırken, Broos'da tatlı bir sıkıntı sardı.


Sivasspor maçında takımının ortaya koyduğu performanstan memnun olan Trabzonspor'un Belçikalı Teknik Direktörü Hugo Broos, kazanan takımı da bozmak istemediği öğrenildi. Ceyhun Gülselam'ın performansını beğenen, yeni transfer Gabriç, ile birlikte sakatlığı geçen Gökhan Ünal'nda takıma katılacak olması nedeniyle ideal 11'inde değişikliğe gidebileceği belirtildi.
Bordo-mavili takımın Hollanda kampında Standard Liege ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Ibrahima Yattara, taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlanırken, bu oyuncunun sakatlığının geçmesinin ardından takıma katılacak olması forma savaşını ve takım içindeki rekabeti üst seviyeye çıkartacak.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2009 Perşembe 13:39:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?