2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Trabzon'da serinlemek için denize giren genç boğuldu

Trabzon serinlemek için arkadaşıyla birlikte denize giren bir genç, boğularak hayatını kaybetti.
Yaklaşık bir hafta önce İstanbul'dan Trabzon'a gelen İbrahim Kültür, arkadaşı Ahmet Kırımlı ile birlikte serinlemek için Ganita mevkiinde denize girdi. Kıyıdan yaklaşık 20 metre açılan Kültür, rahatsızlanınca suya batıp çıkmaya başladı. Arkadaşının çabalarına rağmen kurtaramadığı Kültür, daha sonra denizde kayboldu.

Kıyıdaki arkadaşlarının, çevredeki vatandaşların ve Sahil Güvenlik ekiplerinin uğraşları Kültür'ün cesedine ulaşılmasında yetersiz kaldı. Bu arada, bir vatandaşın denizde rast gele arama yapması vatandaşları kızdırdı. Denizden çıkartılan vatandaş polis ekiplerince olay yerinden uzaklaştırıldı.
Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan 2 dalgıcın olay yerine gelmesiyle ceset kısa sürede bulunurken, denizden çıkarılan ceset için kıyıda yaklaşık 2 saat ceset torbası beklendi. Ceset için torba bulunamazken, olay yerindeki ambulans da cesedi almadı. Bunun üzerine olay yerine istenen cenaze aracı ya yakıtı olmadığı için gelemedi.
Ceset, saat 02.00 sıralarında belediyeden gelen cenaze aracıyla battaniyeye sarılarak Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Cesedi polisler, vatandaşlar ve basın mensupları cenaze aracına taşıdı. İbrahim Kültür'ün öldüğünü öğrenen yakınları ise fenalık geçirdi.
iha-trabzon
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2004 Pazartesi 10:09:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?