30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzon'da trafik kazaları:2 ölü 8 yaralı

Trabzon'un çeşitli yerlerinde meydana gelen trafik kazalarında toplam 2 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Tonya İlçesi'nden Vakfıkebir İlçesi istikametine gitmekte olan Hasan Koyun yönetimindeki 61 HE 944 plakalı araç, ilçe merkezindeki Ensar Camisi yakınlarında Fol Deresi'ne uçtu. Araçta bulunan ve bu yıl üniversiteye yeni başladığı öğrenilen Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Elektrik-Elektronik Fakültesi Elektronik Bölümü 1. sınıf öğrencisi Bülent Koyun (19) hayatını kaybederken, sürücü Hasan Koyun yaralanarak Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.


Bir diğer ölümlü trafik kazası ise bugün akşam saatlerinde Trabzon'un Yeni Mahalle Semti Yeni Sahil Yolu'nda meydana geldi. Yeni Sahil Yolu Kadakal Balık ve Köfte Salonu mevkiinde Halil K. yönetimindeki 61 KD 744 plakalı pikap, Akçaabat ilçe istikametine giderken yoldan karşıdan karşıya geçmeye çalışan Cafer Sadık Sever (62) isimli yayaya çarptı. Sever olay yerinde hayatını kaybederken, Trafik kazasında hayatını kaybeden ve Iğdır nüfusuna kayıtlı olan şahsın emekli polis memuru olduğu öğrenildi. Sürücü Halil K. gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.


Trabzon'un Sanayi, Gazipaşa, Kemerkaya ve Çarşı Mahalleleri'nde meydana gelen 4 ayrı kazada da 2'si çocuk toplam 7 kişi yaralandı. Yaralılar, Trabzon'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındılar.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2007 Salı 00:56:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?