2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Trabzon'da YapıTech 2004 Fuarı açıldı

 Adıgüzel Fuarcılık (ADG) tarafından düzenlenen "YapıTech 2004 3. Yapı Ürünleri ve Teknoloji Fuarı" bugün Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'nde (DTM) törenle açıldı.
Açılışta konuşan ADG Fuarcılık Genel Müdürü Hakan Adıgüzel, fuara ülke genelinden sektörün öncü firmalarından 95 firmanın katıldığını söyledi. 15 bin yapı profesyonelinin fuarı ziyaret etmesini beklediklerini kaydeden Adıgüzel, "YapıTech 2004 fuarının yurtdışı hedefleri doğrultusunda Rusya, Gürcistan ve Azerbaycan'da ticari ataşeler, ticaret odaları ve fuarcılık şirketleri ile ortak çalışmalar yürüttük. Yürütülen çalışmalar neticesinde yapı sektöründe kendi ülkelerinde önemli rakamlarda ithalat yapan ve olumlu referanslara sahip işadamları arasından oluşturulan alım heyetleri fuara davet ettik. 27 ve 28 Mayıs tarihlerinde Gürcistan, Azerbaycan ve Rusya alım heyetleri fuarımızı ziyaret edeceklerdir. Yapı fuarının ikinci gününü belediyeler, üçüncü günü ise müteahhitler günü olacak ve bu günlerde belediye başkanları ve müteahhitlere yönelik özel tanıtım programları ve etkinlikler düzenlenecektir" dedi.
Yapılan konuşmalardan sonra fuar törenle hizmete açılırken, fuarın 30 Mayıs tarihine kadar açık kalacağı öğrenildi. Fuar süresince yapı sektöründeki gelişmelerin ve yeni ürünlerin tanıtılacağı seminer ve panellerin yanısıra, katılımcı firmalar da yeni ürünlerini ve uygulamalarını tanıtacak.
TRABZON - İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2004 Çarşamba 18:54:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?