5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Trabzon'daki cinayetten sonra

Trabzon'un Aydınlıkevler Mahallesi'nde dün akşam 1 kişinin ölümü ile sonuçlanan cinayetle ilgili aralarında öldürülen şahsın babasının da bulunduğu 2’si kardeş toplam 3 kişi adliyeye çıkartıldı.


Edinilen bilgiye göre, boşandığı eşinden olan çocuklarını hafta sonu gezdiren ve babasının evinde kalan eşine bırakmaya gelen K.T. (37), eski eşinin kardeşi İsmail Uğur (37) ile Aydınlıkevler mahallesindeki evlerinin önünde tartışmaya başladı.

Çıkan tartışmaya Kadir T.’nin kardeşleri Metin T. ve Murat T. ile babası F.T.’de karışırken, tartışma biranda kavgaya dönüştü. Silahların kullanıldığı kavgada İsmail Uğur, aldığı kurşun yaraları sonrasında hastaneye kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti.

Oğluna silahla ateş edildiğini gören baba Sami Uğur’da oturduğu dairenin balkonundan aşağıya doğru ateş etmeye başladı. Kadir T. ve Metin T. hafif şekilde olayda yaralanırken, polis ekipleri silahlı kavgaya karışan ve oğlu öldürülen Sami Uğur ile eski damadı Kadir T. ve kardeşi Metin T.’yi gözaltına aldı. Olay sonrası polis ele geçirilen 2 silahı balistik inceleme için Samsun Kriminal Laboratuvarı'na gönderirken, olay yerinde yapılan incelemede ise 19 adet boş kovan bulundu.


Gözaltına alınan şahıslar Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadelerinin ardından bugün öğle saatlerinde yoğun güvenlik önlemleri altında Trabzon Adliyesi'ne çıkartıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 19:39:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Enes genç IP: 88.227.242.xxx Tarih : 16.03.2009 09:42:43

o benim dayımdı canımdı ona atılan kutsunlar onların cıgerıne dolsun dayıcım senı asla unutmıyacagız