1
Mayıs
2024
Çarşamba
TRABZON

Trabzonlu 'cebine' sahip çıkmıyor

Trabzon’da kayıp ve buluntu eşyalar sahiplerini bekliyor. Buluntu eşyalar Trabzon Belediyesi Zabıta Müdürlüğü kasasında bekletilirken, unutulan eşyalar arasında ilk sırayı cep telefonları alıyor.

Genellikle Meydan Parkı’ndaki çay bahçesi, taksi ve otobüsler, hastane önlerinde unutulan eşyalar, vatandaşlar tarafından bulunup Zabıta Müdürlüğü’ne teslim edilirken, Trabzon Belediyesi Zabıta Müdürü Ernur Arslan, yaklaşık 2 yıldır kendilerine teslim edilen eşyaları kasalarında muhafaza altına aldıklarını söyledi.

Vatandaşların kayıp eşyalarını kendilerine başvurmaları halinde teslim edebileceklerini belirten Zabıta Müdürü Arslan, "Vatandaşlarımız özellikle dinlenmek için oturdukları Meydan Parkı çay bahçesi, hastane önleri, dolmuş, otobüslerde daha çok unutkan oluyor. Şu ana kadar yaklaşık 30 kadar cep telefonunun yanı sıra cüzdan, ziynet eşyaları, altın künye, çok sayıda kol saati, fotoğraf makinası, gibi eşyalar vatandaşlar tarafından bulunup bize teslim ediliyor. Bizde eşya sahiplerine kayıp ceptelefonun pim numarasını, diğer eşyalar için de eşyanın kendilerine ait olduğu konusunda tatmin edici cevap aldıktan sonra eşyayı teslim ediyoruz. Kayıp eşyaları bulup bize getiren çay bahçelerinde çalışan garsonların yanı sıra vatandaşların duyarlılığını takdirle karşılıyoruz. Buluntu eşyalar belediyemize ait kasada sahiplerini beklemektedir" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2005 Salı 15:12:03
Güncelleme :14 Haziran 2005 Salı 15:52:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?