30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Trabzonlu gençler iftarda buluştu

Trabzonlu Gençler Taraftarlar Derneği, düzenlediği iftar yemeğinde üyeleriyle bir araya geldi.

Dernek Başkan Mehmet Fındıkcı, takımları sahada oynarken, onları destekleyememenin acısını yaşadıklarını belirterek, birlik ve beraberlik içinde olmaları halinde aşamayacakları engelin olmayacağını söyledi. Bucibba Restoran'da düzenlenen iftar yemeğine, Trabzonspor eski yönetim kurulu üyesi Dr. Ahmet Çubukçu ve dernek üyeleri katıldı. Yemekte bir araya gelen dernek üyeleri sohbet etme imkanı bulurken, söyledikleri şampiyonluk marşlarıyla da iftar yemeğine renk kattı.

Trabzonlu Gençler Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Fındıkcı, takımları sahada mücadele ederken onları destekleyememenin acısını yaşadıklarını belirterek, "Takımımız sahada mücadele ederken, onları destekleyememenin acısını yaşıyoruz. Benimle birlikte bütün üyelerimiz aynı şeyleri hissediyor. Trabzonspor-Sivasspor maçında yaşananları hiç kimse Trabzonspor taraftarına maal etmeye kalkmasın, yaşanan olay bizleri çok üzmüştür" dedi.

Fındıkcı, Aralık ayında yapılacak olan kongrede herkesin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğini belirterek, "Artık biz kısır çekişmelerden bıktık. Birlik ve beraberlik içinde olursak aşamayacağımız bir engel kalmaz. Trabzonspor için herkesin birlikte olması gerekir. Biz birbiriyle kavga eden, birbiriyle çekişen yönetimler istemiyoruz. Bizi başarılara götürecek, şampiyonluğa taşıyacak yönetim istiyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2007 Perşembe 12:13:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?